Zadnji kosi

Syrp Vario ND filter 67mm - komplet z reducirnimi obroči - SY0002-0009

Syrp je inovativno podjetje, specializirano za razvoj visokokakovostne opreme za ustvarjalce videa in fotografije. Njihovi izdelki, kot so sliderji za kamere in dodatki, omogočajo ustvarjalcem, da zajamejo edinstvene in impresivne posnetke.

Syrp
Akcija
- 30%
Syrp Vario ND filter 67mm - komplet z reducirnimi obroči - SY0002-0009
 • - Visokokakovostno japonsko steklo
  - Zmanjša količino svetlobe od 1 do 8,5 stopenj
  - Ustvarite učinke bokeh ali posnemite stekleno gladka jezera in slapove
  - Priložena sta dva stopenjska obročka za prileganje dodatnim velikostim leč
  - Vključuje etui iz pravega usnja in krpo za leče


 • Razpoložljivost: Na zalogi
 • 95,83€ 136,90€
 • Brez DDV: 78,55€
 • Šifra: SY0002-0009

Deli na

Syrp Vario ND filter 67mm - komplet z reducirnimi obroči - SY0002-0009

 

Manfrottov spremenljivi ND filter je bistveno orodje za snemanje filmov in fotografij. Z 1 do 8,5 stopnjami zmanjšanja svetlobe ustvarite sanjski učinek bokeh v svojih filmih, idealen za snemanje videa z DSLR ali brezzrcalnimi fotoaparati.
Številni fotoaparati z zamenljivimi objektivi nimajo vgrajenih variabilnih filtrov ND, zaradi česar jih je skoraj nemogoče učinkovito uporabljati za video v zunanjih aplikacijah. Filter Manfrotto Variable ND zmanjša količino svetlobe, ki prehaja skozi objektiv, in omogoča fotografiranje pri široko odprtih zaslonkah tudi v svetlih pogojih.
Uporabite ga lahko tudi za fotografiranje z dolgo osvetlitvijo ali časovni zamik, saj vam omogoča upočasnitev hitrosti zaklopa, kar vam daje možnost fotografiranja stekleno gladkih jezer in slapov.
Vsak komplet, izdelan iz visokokakovostnega japonskega stekla, je zaščiten v etuiju iz pravega usnja in vključuje obročke za dviganje, ki ustrezajo dodatnim velikostim leč.

 

Tehnične lastnosti
Kompatibilnost Objektivi 67, 58, 52 mm
Teža 0.0245 kg