Zadnji kosi

B2B Kako postanete naš partner

Dobrodošli na spletnih straneh za poslovne partnerje podjetja Cumulus d.o.o.

Dostop do B2B je omogočen le registriranim poslovnim partnerjem za nadaljnjo prodajo.

Se ukvarjate s prodajo foto opreme, video opreme ali studijske opreme?

Potem ste na pravem mestu. Smo eni izmed največjih distribucijskih podjetih s foto opremo v Sloveniji. Kot registrirani uporabnik boste postali uporabnik B2B spletne trgovine za partnerje, kjer boste našli veliko aktualnih informacij o artiklih, cenikih, novostih in akcijskih ponudbah. Tako boste lahko kupovali hitreje, bili obveščeni o stanju vašega naročila in spremljali že opravljene nakupe. Registracija je brezplačna in je ponavadi odobrena v roku enega delovnega dne.

Kako postati naš partner?

Če še niste registrirani kot poslovni partner, uporabite naslednji postopek za pridobitev statusa:
- najprej se registrirajte v spletno trgovino kot uporabnik ter
- nam pošljite email na info@cumulus.si kjer navedite ime podjetja, za katerega ste opravili registracijo in email, ki ste ga vpisali ob registraciji
Posredovane podatke bomo pregledali v najkrajšem možnem času in v kolikor izpolnjujete pogoje, vam bomo dodelili dostop do B2B portala in ustrezne poslovne pogoje (rabati, cene, ipd.), o čemer vas bomo obvestili na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.

V kolikor z nami še nimate sklenjene pogodbe o poslovnem sodelovanju, so nakupi možni samo na podlagi predračuna (avans). V kolikor želite odloženo plačilo (po računu) pa se glede na bonitetno oceno podjetja in obseg poslovanja pripravi pogodba o sodelovanju, na podlagi katere boste lahko nakupe v B2B spletni trgovini opravljali z odloženim plačilom.