Zadnji kosi

Syrp Tilt Platform - SY0054-0001

Syrp je inovativno podjetje, specializirano za razvoj visokokakovostne opreme za ustvarjalce videa in fotografije. Njihovi izdelki, kot so sliderji za kamere in dodatki, omogočajo ustvarjalcem, da zajamejo edinstvene in impresivne posnetke.

Syrp

- Ko uporabljate drsnik pod kotom, poravnajte fotoaparat.
- Posnemite edinstvene posnetke z drsniki, ki jih upravljate ročno ali z gibanjem
- Nastavljiv kot nagiba do 180° z oznakami kotov od 0-90°
- Največja nosilnost 6 kg z nastavljivo napetostjo
- Standardne možnosti navojne montaže 3/8-16'' in 1/4-20'' UNC


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 119,90€

  • Brez DDV: 98,28€
  • Šifra: SY0054-0001

Deli na

Syrp Tilt Platform - SY0054-0001

 

Syrp nagibna platforma je popoln pripomoček za izravnavo kamere, ko postavite drsnik pod kotom. Fotografom in ustvarjalcem filmov s časovnimi zamiki omogoča ustvarjanje edinstvenih navpičnih posnetkov, medtem ko je vaša kamera popolnoma vodoravna, uporablja pa se lahko z ročno upravljanimi drsniki ali z nadzorom gibanja.
Tilt Platform, ki je obvezen pripomoček za uporabnike Genie II Linear in drsnikov Magic Carpet, se lahko uporablja tudi s katerim koli drugim drsnikom tretjih oseb na trgu.
Ta dodatek, ki je preprost za uporabo in ne potrebuje orodja, vam omogoča ustvarjanje edinstvenih kotov s spreminjanjem položaja kamere do kota nagiba 180°, kar ponuja možnost zajemanja različnih edinstvenih posnetkov. Kotne oznake do 90° omogočajo natančno nastavitev kota. Priložen je tudi navojni adapter 3/8-16'' - 1/4-20'' UNC, ki je nameščen v podstavku za več možnosti namestitve. Nastavljiv gumb za spreminjanje napetosti ročice zagotavlja, da vaša kamera ostane varna pod katerim koli kotom do največje nosilnosti 6 kg.

 

Tehnične lastnosti
Kompatibilnost Genie II Linear, Genie Mini II, Genie Mini (first edition), Genie (first edition), Genie II Pan Tilt
Material aluminij
Max. nosilnost 6 kg
Teža 0.418 kg
Zunanje dimenzije izdelka 12.5 x 9.3 x 3.6 cm