Zadnji kosi

Syrp Slingshot Rope 50m - SY0007-9050

Syrp je inovativno podjetje, specializirano za razvoj visokokakovostne opreme za ustvarjalce videa in fotografije. Njihovi izdelki, kot so sliderji za kamere in dodatki, omogočajo ustvarjalcem, da zajamejo edinstvene in impresivne posnetke.

Syrp

Slider

- Ne razteza se ali mečka in ostane enakomerno pod napetostjo.
- Na voljo v dveh dolžinah: 50m ali 100m
- Priložen je kolut za vrv za enostavno postavitev, pakiranje in transport
- Pleten zunanji ovoj za dodaten oprijem
- Zelo vzdržljiv z dolgo življenjsko dobo


  • Razpoložljivost: 5
  • 159,90€

  • Brez DDV: 131,07€
  • Šifra: SY0007-9050

Deli na

Syrp Slingshot Rope 50m - SY0007-9050

 

Syrp Slingshot Rope 50m je vrhunski izdelek za vse, ki se ukvarjajo s profesionalno fotografijo in video produkcijo, še posebej za tiste, ki želijo ustvarjati izjemno unikatne posnetke v časovnem zamiku. Vsak paket vsebuje dve vrvi dolžine 50 m ali 100 m, ki sta naviti na en kolut, kar omogoča prilagodljivost glede na vaše potrebe.

Ko je sistem nastavljen, potekata vrvi vzporedno ena z drugo, voziček Slingshot pa se namesti na vrh. Ta inovativna zasnova omogoča gladko in stabilno gibanje kamere do razdalje 100 m. Z uporabo Slingshot Rope lahko zajemate osupljive posnetke, ki so popolni za ustvarjanje dinamičnih videoposnetkov v časovnem zamiku. Ne glede na to, ali snemate naravne krajine, mestne prizore ali kreativne projekte, bo Syrp Slingshot Rope 50m poskrbel, da bodo vaši posnetki videti profesionalno in impresivno.

 


Tehnične lastnosti
Kompatibilnost Slingshot
Material Pleteno UHMwPE jedro z ovojom iz HT poliestra
Teža 1.81 kg