Zadnji kosi

Syrp Genie One motion control - SY0060-0001

Syrp je inovativno podjetje, specializirano za razvoj visokokakovostne opreme za ustvarjalce videa in fotografije. Njihovi izdelki, kot so sliderji za kamere in dodatki, omogočajo ustvarjalcem, da zajamejo edinstvene in impresivne posnetke.

Syrp

- Nadzor premikanja ali linearnega gibanja za video in časovni zamik
- Načini Panorama, Live Drive in Turntable
- Nadzor aplikacij za iOS in Android preko Bluetootha
- Življenjska doba baterije: 5 ur videa in 48 ur časovnega zamika
- Nastavite ključne sličice za naprednejši nadzor gibanja


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 399,90€

  • Brez DDV: 327,79€
  • Šifra: SY0060-0001

Deli na

Syrp Genie One motion control - SY0060-0001

 

Prvotni Genie je postavil merilo za nadzor gibanja, zdaj pa predstavlja Genie One. Genie One Syrp, prenovljen z vso našo najnovejšo tehnologijo, vključno z možnostjo brezžičnega nadzora z uporabo nove aplikacije Manfrotto Motion App, vključuje vse zelo priljubljene vidike naše prvotne vodilne ponudbe, vključno s trdno zgradbo in obliko, zmogljivostjo baterije in zanesljivostjo.
Genie one je bil "ponovno napolnjen", zdaj vključuje vso najnovejšo Manfrotto tehnologijo za nadzor motorja in brezžično funkcionalnost, ki je na voljo za delček cene. Z možnostjo premikanja ali linearnega gibanja je Genie One združljiv z Genie Mini 2 ali Genie Mini za do 3-osno krmiljenje prek aplikacije Manfrotto Motion App. Uporabite Genie One kot svoj vrhunski stroj za b-rol, ki nastavlja posnetke s hitrim nadzorom gibanja, da dodate produkcijsko vrednost svoji video vsebini ali pa jo vzemite s seboj na svojo naslednjo pustolovščino s časovnim zamikom. Programska oprema se redno posodablja z novimi funkcijami prek aplikacije Manfrotto Motion.

Prosimo, upoštevajte: za sprožitev kamere v nekaterih zahtevanih načinih, vključno s časovnim zamikom in panoramo, je potreben dodaten kabel Shutter Link Cable. V nasprotnem primeru je nadzor kamere na voljo in zahteva kabel USB, ki je priložen vaši kameri in ki lahko omogoča tudi standardno proženje. Preverite tabele združljivosti v razdelku za prenose, da vidite, ali je vaš fotoaparat združljiv in ali potrebujete dodaten povezovalni kabel zaklopa, ki ustreza vašemu fotoaparatu.

 

Tehnične lastnosti
Kompatibilnost Genie Mini II, Genie Mini (first edition), Genie II Pan Tilt, Slingshot, Any Camera Slider
Material aluminij
Max. nosilnost 15 kg (Navpično 1,5 kg)
Teža 2 kg
Zunanje dimenzije izdelka 10.2 x 10.2 x 11.6 cm