Zadnji kosi

Syrp Genie Mini II - SY0033-0001

Syrp je inovativno podjetje, specializirano za razvoj visokokakovostne opreme za ustvarjalce videa in fotografije. Njihovi izdelki, kot so sliderji za kamere in dodatki, omogočajo ustvarjalcem, da zajamejo edinstvene in impresivne posnetke.

Syrp

Move

- Nadzor premikanja s ključnimi okvirji za video in časovni zamik
- Načina Panorama in Turntable
- Popoln nadzor aplikacij za iOS in Android prek Bluetootha
- Življenjska doba baterije: 4 ure videa in 8 ur časovnega zamika
- Obremenitev premikanja 8,8 lbs/4 kg


  • Razpoložljivost: 1
  • 249,90€

  • Brez DDV: 204,84€
  • Šifra: SY0033-0001

Deli na

Syrp Genie Mini II - SY0033-0001

 

Syrp Motion Control v vašem žepu. Syrp Genie Mini II je prenosna naprava, ki je izjemno enostavna za uporabo in omogoča ustvarjanje časovnega zamika premikajočega se gibanja ali videa.
Poleg osnov je Genie Mini II zelo vsestranski in opremljen s številnimi drugimi zmogljivimi funkcijami, vključno z: nadzorom gibanja ključnih okvirjev, načinom 360° Panorama, avtomatizacijo vrtljive plošče izdelka in premikanjem pomika in nagiba v kombinaciji z drugim Genie Mini II.
Brezžično se povežite z aplikacijo Manfrotto Motion App, čudovito preprosto aplikacijo za iOS in Android, ki je primerna tako za začetnike kot za izkušene filmske ustvarjalce in fotografe.
Genie Mini II, zasnovan tako, da sedi med vašim fotoaparatom in stojalom, ima notranji motor, ki omogoča natančno 360° premikanje s kamerami, težkimi do 4 kg. Največja hitrost premikanja in  nagibanja je 10,7 °/s.
Kompaktni Mini II, ki ga napaja vgrajena litij-ionska baterija, ponuja življenjska doba baterije 8 ur snemanja s časovnim zamikom in do 4 ure snemanja videa, vse z enim polnjenjem.

*Upoštevajte, da nekatere funkcije morda čakajo na izdajo. Za trenutne funkcije si oglejte spodnji razdelek »Funkcije«.

Prosimo, upoštevajte: za sprožitev kamere v nekaterih zahtevanih načinih, vključno s časovnim zamikom in panoramo, je potreben dodaten kabel Shutter Link Cable. V nasprotnem primeru je nadzor kamere na voljo in zahteva kabel USB, ki je priložen vaši kameri in ki lahko omogoča tudi standardno proženje. Preverite tabele združljivosti, da vidite, ali je vaš fotoaparat združljiv in ali potrebujete dodaten povezovalni kabel zaklopa, ki ustreza vašemu fotoaparatu.

 

Tehnične lastnosti
Kompatibilnost Genie II Linear, Genie Mini (first edition)
Vsebina izdelka 1 x Genie Mini II 1 x USB-C to USB-A Male Cable 1 x USB-C to USB-A Female Cable 1 x Camera Screw Thread Adapter 3/8"-16 to 1/4"-20 1 x Lens Cloth 1 x Genie Mini II Quick Start Instructions
Teža 0.245 kg
Zunanje dimenzije izdelka 9.2 x 9.2 x 4.6 cm