Zadnji kosi

Syrp Genie Micro - SY0036-0001

Syrp je inovativno podjetje, specializirano za razvoj visokokakovostne opreme za ustvarjalce videa in fotografije. Njihovi izdelki, kot so sliderji za kamere in dodatki, omogočajo ustvarjalcem, da zajamejo edinstvene in impresivne posnetke.

Syrp

Move

- Uporabite aplikacijo Manfrotto Motion za daljinsko upravljanje nastavitev kamere
- Preprosto nastavite časovne zamike od dneva do noči iz aplikacije
- Način HDR za časovni zamik in fotografiranje
- Način Live Control za prilagajanje nastavitev osvetlitve
- Uporabite način Live Control za Stop Motion


  • Razpoložljivost: 5
  • 129,90€

  • Brez DDV: 106,48€
  • Šifra: SY0036-0001

Deli na

Syrp Genie Micro - SY0036-0001

 

Syrp Genie Micro je pameten daljinski upravljalnik vse v enem za brezzrcalne fotoaparate in DSLR fotoaparate, ki vam omogoča upravljanje fotoaparata iz naše intuitivne aplikacije za pametni telefon.

Preprosto potisnite v hot shoe, povežite fotoaparat in seznanite z aplikacijo. Nadzirajte ISO, zaslonko in hitrost zaklopa, ne da bi se dotaknili fotoaparata, za časovne zamike brez tresenja ali celo svetega grala. Življenjska doba napolnjene baterije je 7 ur.

Z uporabo vmesnika USB na vašem fotoaparatu lahko enostavno dodate daljinsko upravljanje. Ustavite in zaženite snemanje videoposnetkov, da pospešite produkcijo in ohranite fizično razdaljo na snemanju, ali uporabite daljinsko proženje za enakomerno zaustavitev gibanja.

Z integriranim Bluetoothom in Wi-Fi lahko naprava deluje z razdalje 10 metrov in jo je mogoče brezžično posodobiti, ko se razvije nova funkcionalnost.

Prosimo, upoštevajte: Za standardno sprožitev lahko uporabite dodatni povezovalni kabel zaklopa. V nasprotnem primeru za nadzor kamere potrebujete kabel USB, ki je priložen vaši kameri in ki lahko omogoča tudi standardno proženje. Preverite tabele združljivosti v razdelku za prenose, da vidite, ali je vaš fotoaparat združljiv in ali potrebujete dodaten povezovalni kabel zaklopa, ki ustreza vašemu fotoaparatu.

 

Tehnične lastnosti
Vsebina izdelka 1x Genie Micro 1x USB-C to USB-A Male Cable 1x USB-C to USB-A Female Cable 1x Micro Fibre Cloth
Teža 0.029 kg
Zunanje dimenzije izdelka 5.2 x 5.2 x 1.7 cm