Zadnji kosi

Photohide Aquila II Snow - maskirni šotor za fotografiranje - BPGPHA3SW

Buteo Photo Gear so specializirani za izdelavo visokokakovostnih maskirnih šotorov in opreme za kamuflažo, ki omogočajo fotografom in opazovalcem, da se neopazno vključijo v okolico med opazovanjem divjih živali. Njihovi izdelki so priljubljeni med naravoslovnimi fotografi zaradi svoje vzdržljivosti, funkcionalnosti in sposobnosti ustvarjanja nevsiljive prisotnosti v naravi.

Buteo Photo Gear

Buteo maskirni šotor za fotografiranje.


  • Razpoložljivost: Zadnji kosi
  • 139,90€ 197,90€
  • Brez DDV: 114,67€
  • Šifra: BPGPHA3SW

Deli na

Photohide Aquila II Snow - maskirni šotor za fotografiranje - BPGPHA3SW

 

Buteo Aquila Mark II Snow mashirni šotor je skrivališče za dve osebi, ki ga lahko fotografi narave in divjih živali uporabljajo kjer koli.
Naša skrinja za fotografije Aquila Mark II je obvezna oprema za fotografiranje narave in divjih živali, če imate raje več prostora in udobja kot naše skrivališče za eno osebo, če želite fotografirati z dvema osebama iz enega šotora ali če imate raje več oken za fotografije iz enega šotora .
Enostaven za prenašanje, sestavi v minuti in vedno v pravem kamuflažnem tisku. To je torej popolna oprema za vaše naslednje fotografiranje.

Razvili fotografi narave

Fotoaparat Aquila Mark II so razvili fotografi narave in divjih živali: obsežno uporabljen, preizkušen in po potrebi prilagojen. Aquila Mark II je pop up skrivališče za 2 moška, ​​ki ga trenutno ponujamo v nič manj kot 6 kamuflažnih vzorcih.

Izboljšana vzmetna jeklena konstrukcija pomeni, da je to izskočno skrivališče za ptice mogoče nastaviti in znova in znova brez kakršnih koli težav. Koža bo samodejno dobila obliko. Za dosego idealne višine v sleme šotora vstavite tudi priložene palice za šotor iz steklenih vlaken. Zaradi tega je šotor tudi popolnoma odporen na vremenske vplive. Pripravljen za uporabo!

Popolna kamuflaža

Če ste pogosto na terenu, boste kmalu ugotovili, da so ptice in sesalci zelo sramežljivi do ljudi.
Kamufliranje sebe in svoje opreme s fotografsko kožo je najboljša rešitev za uspešno fotografiranje divjih živali. Osnovna ideja je, da nas živali ne vidijo več kot ljudi in se zato ne počutijo ogrožene. S kožo Aquila Mark II ste hitro in odlično zakamuflirani in boste učinkoviteje fotografirali na različnih nivojih.

Enostavno, hitro in mobilno

Prednost lastnega pop up ptičjega skrivališča je, da ga lahko vzamete s seboj kadarkoli in kamor koli ter ga hitro namestite, ko se pojavi priložnost.

Ta lahek in kompakten kamuflažni šotor ga je enostavno vzeti s seboj, ko ste zunaj in naokrog v vaši bližini, se odpravite dlje ali celo potujete z letalom.

 

Fotografiranje iz maskirnega šotora:

Vrata imajo kvalitetno zadrgo, lepo stojijo ob strani in so dodatno zakamuflirana opremljena z mrežo proti mrčesu v enakem kamuflažnem tisku. Torej je fotoskrivalo z (rahlo) odprtimi vrati še vedno odlično zakamuflirano.

Ko boste vstopili v šotor, boste videli, da je zelo temno zaradi črnega premaza v notranjosti. Razgledna okna z mrežo proti mrčesu na vseh straneh vam omogočajo ravno dovolj preglednosti, da opazujete okolico. Skočilo za ptice ima v notranjosti dovolj prostora za vas in morda za vašega partnerja. Prostor za enega ali dva stola, stojala z nameščeno foto opremo in nekaj fotografskih nahrbtnikov ali torb. Na eni strani je dodaten žep za shranjevanje, kamor lahko pospravite drobnarije.

Na sprednji strani boste našli skupno 4 okna s fotografijami. Izberete lahko snemanje v višini oči ali na nizki ravni z dvema osebama hkrati. Na desni strani lahko uporabite še dve fotookni v višini oči, na levi strani pa je eno foto okence nameščeno v višini oči.

Opcijsko je možno na ta foto okna namestiti zaščitne pokrove/pokrov za objektiv , ki prav tako zakamuflirajo vaš objektiv in ga zaščitijo pred morebitnim dežjem in prahom. Dodatna prednost je, da so vaše roke nevidne, ko držite svojo opremo.

Torej, če iščete popolno prostorno enojno ali dvojno, nepremočljivo skrinjo za fotografije, ki jo je enostavno prenašati, se hitro postavi in ​​ima vedno pravi kamuflažni tisk, je Aquila Mark II najboljša možnost za vas.

Izkušnje naših strokovnjakov:

✔ Dovolj prostora za eno ali dve osebi + fotooprema.

✔ Veliko oken za fotografije in ogled na več ravneh.

✔ Vnaprej sestavljene palice za enostavno in hitro postavitev/zlaganje.

✔ Lahek šotor z malo dodatne teže.

✔ Neviden zaradi temnega premaza v notranjosti.

✔ Močna tkanina, ki lahko prenese udarce

 


Tehnične lastnosti
Material poliester
Teža 3.9 kg
Barva kamuflaža
Zunanje dimenzije izdelka 1.5 x 1.5 x 1.5 m