Zadnji kosi

Manfrotto TetherGear nosilec za tablico 9-13'' - MLTSA3301B

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno studijsko ozadje, zložljivo ozadje za fotografiranje, papirnato studijsko ozadje, stojalo za ozadje, sistem za ozadje, panoramsko ozadje za foto in video, chromaKey, chroma green, chroma blue ozadje? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto

TetherGear

- Več pritrdilnih točk
- Prilagodljive mere za prileganje več velikostim tablic
- Podpira tablice med 9 in 13''
- Mehak gumijast oprijem in vogali zagotavljajo varno pritrditev
- Ergonomski gumb za hitro nastavitev


  • Razpoložljivost: 1
  • 129,11€

  • Brez DDV: 105,83€
  • Šifra: MLTSA3301B

Deli na

Manfrotto TetherGear nosilec za tablico 9-13'' - MLTSA3301B

 

Manfrotto držalo za tablični računalnik TetherGear lahko podpira najnovejše tablične naprave med 9 in 13'' zahvaljujoč nastavljivi drsni zasnovi roke. Preprosto prilagodite želeni napravi in ​​pritrdite z ergonomskim gumbom za držanje rok v položaju. Mehak gumijast oprijem na drsni roki in kotnih delih zagotavlja varno pritrditev, tako da je tablica varna.

Montaža na podporni pripomoček , kot je torna roka, stojalo za kamero ali nagibna glava, ne more biti lažja z uporabo priloženega montažnega adapterja, ki ima: 1/4'''' in 3/8'' navojne luknje, Manfrotto in ARRI stil Anti-Rotation ušesa in združljivost Arca-Swiss, ki uporabniku zagotavlja več možnosti pritrditve.

Manfrotto TetherGear je kolekcija dodatkov za privezano snemanje, zasnovanih in ustvarjenih za profesionalne ustvarjalce vsebin, bistvenih dodatkov, potrebnih za postavitev privezane delovne postaje ali video vasi z uporabo monitorjev, prenosnikov ali tablic.

 


Tehnične lastnosti
Material aluminij, guma, jeklo
Teža 0.44 kg
Barva črna