Zadnji kosi

Manfrotto Super klema za VR - M035VR

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto

- Izjemno trpežna aluminijasta super objemka
- Pritrdi 360o kamere na valje ali ravne predmete
- Podpira do 15 kg
- Drži 360o kamere trdno na mestu, ne da bi izgubil oprijem
- Popoln nadzor nad vsemi gibi za hitre in natančne rezultate


  • Razpoložljivost: Zadnji kosi
  • 43,00€ 47,78€
  • Brez DDV: 39,16€
  • Šifra: M035VR

Deli na

Manfrotto Super klema za VR - M035VR

 

Manfrotto VR Super Clamp je enostaven za uporabo, močan in zanesljiv. V celoti je izdelan iz aluminija in je popolna VR sponka za profesionalce, ki iščejo zanesljivo in praktično orodje za svoje VR snemanje. Ne samo, da je premišljeno zasnovan za preprosto nastavitev, je tudi dovolj močan za vse izzive, tudi pri najzahtevnejših posnetkih.
Ta izjemno prilagodljiv dodatek z lahkoto podpira do 15 kg, vendar zahvaljujoč kompaktnemu aluminijastemu ohišju tehta le 430 g, zato ga je zelo priročno dati v torbo ob koncu dneva. Poleg tega se razteza od 13 mm vse do največ 55 mm, tako da ga lahko brez težav kombinirate z različnimi dodatki.
Če želite začeti, se samo zaskočite na svoje mesto z nekaj hitrimi potezami. Lahko se zanesete na njegovo posebnost: zmožnost, da vse ostane varno zaklenjeno na mestu.