Zadnji kosi

Manfrotto Pro Light Cineloader vložne stene - MB-PL-CL-DK

Manfrotto

Pro-Light

Vključuje 4 razdelilnike za prilagoditev prostora vrečk Cineloader
Pregrade M-Guard™ s peno EVA visoke gostote za najboljšo zaščito
Prepoznavna siva barva omogoča enostavno prepoznavanje
Priložena torbica za shranjevanje služi tudi kot mehak organizator za tehniko
Združljivo s srednjimi in velikimi vrečkami Manfrotto Cineloader


  • Razpoložljivost: Zadnji kosi
  • 40,61€

  • Brez DDV: 33,29€
  • Šifra: MB-PL-CL-DK

Deli na

Manfrotto Pro Light Cineloader vložne stene - MB-PL-CL-DK

 

Manfrotto delilniki - komplet je idealen spremljevalec za preoblikovanje vaših srednjih ali velikih torb Manfrotto Cineloader v vsestranske organizatorje za leče, dodatke in drugo. Ta komplet vključuje 2 majhna, 1 srednje velik in 1 velik razdelilnik M-Guard™, ki vam omogoča, da notranjost vrečk Cineloader prilagodite svojim posebnim potrebam. Izdelane iz EVA pene visoke gostote, te pregrade zagotavljajo izjemno blaženje udarcev, hkrati pa ohranjajo eleganten, tanek profil.

Ti delilniki, zasnovani v značilni sivi barvi, izstopajo od standardnih rdečih, ki so priloženi torbam Cineloader, in zagotavljajo enostavno identifikacijo. Komplet je opremljen s priročno torbico za shranjevanje z velikim prozornim okencem, ki jo spremeni v popoln organizator za dodatke, kot so večji kabli.

Upoštevajte, da je ta razdelilni komplet zasnovan izključno za uporabo s srednje velikimi in velikimi vrečkami Manfrotto Cineloader in ni združljiv s Cineloaderjem Small. Izboljšajte svojo organizacijsko igro in zaščitite svojo opremo v stilu z našim Pro Light Cineloader Dividers Kit – vašo rešitev za brezhibno prilagajanje in učinkovito shranjevanje.

 


Tehnične lastnosti
Material najlon, Rubber, PVC, poliester
Teža 0.29 kg
Barva temno siva
Zunanje dimenzije izdelka 32 x 4 x 17 cm