Zadnji kosi

Manfrotto Alpha S.H.O.T. Grip stojalo (055 karbon noge) za lov in streljanje - MK-R05-SD

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto

Manfrotto Alpha S.H.O.T.

- Upravljanje z eno roko za uporabniku prijazno hitro nastavitev
- Lahkotno in robustno ohišje z impresivno nosilnostjo 8 kg
- Združljiv za delo s puško in daljnogledom
- Karbonske cevi v obliki črke D zagotavljajo neverjetno stabilnost
- Univerzalno sedlo, ki zagotavlja največjo vsestranskost


  • Razpoložljivost: Izdelka trenutno ni na zalogi
  • 660,83€

  • Brez DDV: 541,66€
  • Šifra: MK-R05-SD

Deli na

 

Manfrotto Alpha S.H.O.T. Grip stojalo (055 karbon noge) za lov in streljanje - MK-R05-SD

 

Manfrotto Alpha S.H.O.T Grip PRO Kit Carbon Fiber je namenjen najzahtevnejšim fotografom, ki zahtevajo vrhunsko zmogljivost brez kompromisov. To je lahka zasnova kompleta Manfrotto Alpha S.H.O.T. Grip PRO Kit, ki pa ne žrtvuje trpežnosti.
Revolucionarna zasnova glave ročaja vam omogoča svobodo pri postavljanju puške ali optike kot še nikoli prej. Z eno roko lahko zaradi ergonomskega ročaja za oprijem odblokirate, premaknete, namestite in zaklenete svojo opremo. Varno sedlo s funkcijo trojnega zaklepanja sprejme 8 kg tovora in je obloženo z gumo, ki preprečuje praske na opremi.

 

Enoročni ročaj omogoča hitre nastavitve in je združljiv za uporabo z levo in desno roko. Zaklepni mehanizem je opremljen z nadzorom trenja, zato lahko uporabniki zagotovijo, da je vse trdno na svojem mestu, ko je v položaju. Vgrajena mehurčkasta vodna mera zagotavlja dodatno natančnost pri uporabi na neravnem terenu. Mehanizem sredinskega stebrička je z ročico na stativu enostavno raztegljiv, kar pomeni, da lahko z enim samim gibom hitro in enostavno spremenite višino fotografiranja.
Noge stativa so združljive tako z gumijastimi kot tudi s špičastimi nogami, kar zagotavlja največjo stabilnost v vseh razmerah. (Oba kompleta nogic sta priložena.)
Najboljša togost v svojem razredu za natančnejše fotografiranje kot kdaj koli prej!

 


Tehnične lastnosti
Material karbon, aluminij
Max. nosilnost 8 kg
Teža 3.4 kg
Min. višina 26.0 cm
Zaprta dolžina 80.0 cm
Max. višina 187 cm
Vrsta glave joistik glava
Barva maskirna, bež, črna
Tip zaklepanja Flip Lock