Zadnji kosi

Magic Carpet Pro End Caps & Carriage - SY0018-0019

Syrp je inovativno podjetje, specializirano za razvoj visokokakovostne opreme za ustvarjalce videa in fotografije. Njihovi izdelki, kot so sliderji za kamere in dodatki, omogočajo ustvarjalcem, da zajamejo edinstvene in impresivne posnetke.

Syrp

- Pritisnite gumb za vklop vztrajnika za izravnavo gibanja
- 90 mm plošča za hitro sprostitev za hitre spremembe nastavitev
- Hitro sprostitvene noge za stabilnost podpore in nastavitev višine
- Zamenljivi vijaki za kamero 3/8”-16 in 1/4”-20
- Izdelan tako, da kosi zahtevam profesionalnega filmskega ustvarjanja


  • Razpoložljivost: 5
  • 35,90€

  • Brez DDV: 29,43€
  • Šifra: SY0018-0019

Deli na

Magic Carpet Pro End Caps & Carriage - SY0018-0019

 

Potisnite nosilec na stezo Magic Carpet Pro, kliknite končna pokrova na obeh koncih in v nekaj sekundah ste nastavili Magic Carpet Pro. Končne kapice in nosilec Magic Carpet Pro delujejo na kateri koli dolžini steze Magic Carpet Pro.
Voziček Magic Carpet Pro Carriage vključuje zamenljiv navoj za kamero, libelo in zavoro za varen transport. Aktivirajte vztrajnik na notranji strani nosilca s pritiskom na gumb za neverjetno gladke posnetke z uporabo večjih kamer ali pa ga popolnoma izklopite za nižje obremenitve.
90-milimetrski sistem za hitro sprostitev, ki je vključen v nosilec, je posebej zasnovan za zaščito vaše kamere, hkrati pa vas ohranja mobilnost, saj vam omogoča, da hitro in enostavno odstranite celotno nastavitev kamere z drsnika.
Noge Magic Carpet Pro na končnih kapicah so zasnovane tako, da se hitro sprostijo in zložijo, tako da lahko drsnik uporabljate na tleh, ne da bi potrebovali stojala.
Končni pokrovi in ​​nosilec Magic Carpet Pro so vključeni v komplet Magic Carpet Pro Slider in so na voljo kot dodatni rezervni del za zamenjavo izgubljenega ali poškodovanega standardnega dela.

 


Tehnične lastnosti
Kompatibilnost Magic Carpet PRO
Teža 3.194 kg