Zadnji kosi

BIG TENT-L Maskirni šotor - BIG467204

B.I.G. maskirni šotori in ostali kamuflažni odatki, ki zagotavljajo učinkovito skrivanje in varnost v različnih okoliščinah. Izdelki omogočajo optimalno prilagajanje okolici ter nudijo zanesljivo zaščito in neopaznost.

B.I.G. 4

Maskirni šotor za fotografiranje divjih živali in ptic.


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 109,90€ 159,90€
  • Brez DDV: 90,08€
  • Šifra: BIG467204

Deli na

BIG TENT-L Maskirni šotor - BIG467204

 

BIG TENT-L za do 3 osebe je profesionalni maskirni šotor, idealen za opazovanje ptic ali divjadi.
Zahvaljujoč principu pojavnega okna ga lahko nastavite, pritrdite in pripravite za uporabo v samo nekaj minutah. Potisk v kamuflažni barvi s temnim notranjim premazom, ki preprečuje sijaj in preprečuje uhajanje vonjav, tako da divjad ne absorbira vremenskih vplivov.
Velika vrata z zadrgo spredaj. Opazovalno okence z zadrgo in dodatno mrežo proti komarjem na vseh 4 straneh, pritrjeno z ježkom. BIG TENT-L ima ob straneh in zadaj široka panoramska okna. Na hrbtni strani sta tudi 2 majhni odprtini na zadrgo za podaljšanje noge stativa, tako da se zaradi stativa v šotoru izgubi manj prostora.

Polno višino kamuflažnega šotora dosežemo z vstavitvijo 2 večdelnih drogov v notranjost. V ta namen so na vseh 4 vogalih zanke, v katere so vpete palice in pritrjene s trakovi. Za stabilizacijo šotora v vetrovnem vremenu so v obsegu dobave 4 napenjalne vrvi in ​​8 klinov.
Praktična transportna torba z vrvico, v kateri je shranjen šotor, ima zunanji žep in se lahko nosi kot nahrbtnik.

 


Tehnične lastnosti
Material plastika, najlon
Teža 4.6 kg
Barva kamuflažna
Zunanje dimenzije izdelka 170 x 170 x 170 cm
Notranje dimenzije izdelka 165 x 165 x 165 cm