Zadnji kosi

AQUATECH EDGE podvodno ohišje za Max Canon R3 - AT10353

Aquatech je priznano podjetje, specializirano za izdelavo vodotesnih ohišij za fotoaparate, ki omogočajo fotografiranje pod vodo in v ekstremnih vremenskih pogojih. Njihovi izdelki zagotavljajo zanesljivo zaščito fotoaparatov in omogočajo ustvarjanje visokokakovostnih fotografij v različnih okoljih.

Aquatech

- Večji profil in združljiv s Canon EOS R3
- Varnostne zaklepne sponke za robustno zaščito in hitro namestitev
- Ocena globine 10 metrov
- Kombinirajte ročaje, vrata za objektiv in dodatke
- Rabim pomoč? Za nasvet se obrnite na našo tehnično prodajno ekipo


  • Razpoložljivost: Dobavljivo v roku nekaj dni
  • 2.541,66€

  • Brez DDV: 2.083,33€
  • Šifra: AT10353

Deli na

AQUATECH EDGE podvodno ohišje za Max Canon R3 - AT10353

 

Vodno ohišje EDGE MAX Pro za Canon EOS R3 je vrhunec oblikovalskih načel in inovacij. AQUATECH že več kot 20 let izpopolnjuje vodotesno tehnologijo ohišja fotoaparata. EDGE MAX je naše največje in najnaprednejše vodno ohišje, ki smo ga do sedaj ustvarili za maksimalno funkcionalnost, nadzor in zaščito.

Ustvarjen za največje svetovne fotografe deskanja, oceanov in športa, za navdušence in vse vmes. Pripravite se, da svojo vodno fotografijo popeljete do novih meja z EDGE MAX. Zasnovan za najnovejše vodilne modele brezzrcalnih fotoaparatov. EDGE MAX je večje velikosti, hkrati pa ostaja ergonomičen, kar vam omogoča, da se premikate po vodi in posnamete popoln posnetek. Dvojne varnostne sponke Namestitev vašega ohišja ne bi smela biti težka. Naše namensko izdelane dvojne varnostne zaklepne sponke omogočajo preprosto in hitro nastavitev ter robustno zaščito. Vaše stanovanje, vaša pot. Stranske ročaje lahko kombinirate med seboj, da podpirate način fotografiranja.

 


Tehnične lastnosti
Podvodna globina 10 m
Zunanje dimenzije izdelka 24 x 32 x 14 cm