Zadnji kosi

National Geographic Africa foto torba MIDI - NG-A2140

National Geographic in Manfrotto sta ustvarila posebno kolekcijo fotografske opreme, ki združuje funkcionalnost in estetiko.

National Geographic
Akcija
- 40.7%
National Geographic Africa foto torba MIDI - NG-A2140

Afrika

- Popolna velikost za DSLR in komplet s tremi objektivi
- Odstranljiv vložek za kamero za organiziranje vaše opreme
- Dodatni žepi nudijo več prostora za stvari
- Snemljiv naramni pas za transport brez stresa
- Oblikovan z visokokakovostnimi detajli iz pravega usnja


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 99,92€ 168,49€
  • Brez DDV: 81,90€
  • Šifra: NG-A2140

Deli na

National Geographic Africa foto torba MIDI - NG-A2140

Prilagodljiv, intuitivno oblikovan in vsestranski. Torba National Geographic Small Satchel Bag je popolna za fotografe na poti. Kot nalašč za vaš DSLR ali CSC je pametna rešitev za fotografe, ki iščejo podporo, ki ne ogroža stila. V tej kurirski torbi za fotoaparat lahko varno nosite vso svojo osnovno opremo, vključno s fotoaparatom DSLR ali kompaktnim sistemskim fotoaparatom in kompletom s tremi objektivi. Vsebuje tudi priročen odstranljiv vložek za kamero, tako da lahko vse shranite na varno in organizirate svojo opremo po svojih zahtevah. In ko ne potrebujete vse svoje opreme, lahko hitro odstranite oblazinjeno pregrado in to torbo spremenite v običajno vsakodnevno ročno torbo. Svoj 10" tablični računalnik lahko shranite tudi v ločen predal, da boste lahko povezani, kamor koli potujete. To pomeni, da vam ne bo treba čakati, da pridete domov, da delite in naložite vse svoje fotografije z vaše najnovejše avanture. Poleg tega lahko z dodatnimi žepi pospravite druge dodatke in osebne stvari, kot so ključi in pomnilniške kartice. S priročnim debelim naramnim pasom, ročajem in pravim trakom za voziček lahko udobno in brez težav prenašate to torbo za fotoaparat. Za zagotavljanje kakovosti je bila ta torba izdelana v Italiji po najvišjih standardih. Zasnovan je s kakovostnim platnom in detajli iz pravega usnja ter zgrajen tako, da vzdrži preizkus časa. Pripravite se na novo avanturo. Odkrijte razliko, ki jo lahko naredi kakovostna ročna prtljaga.

 


Tehnične lastnosti
Dimenzije žepa za fotoaparat 26 x 11 x 17.5 cm
Priključek za stativ ne
Število objektivov 3
Tip torbe torba za fotoaparat
Vrsta orodja DSLR, Mirrorless
Združljivi Modeli Kamer CSC Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony A7R III, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9
Material pravo usnje, bombaž, platno
Teža 1.05 kg
Barva rjava
Zunanje dimenzije izdelka 30 x 13.5 x 28 cm
Notranje dimenzije izdelka 28 x 12.5 x 25 cm