Zadnji kosi

Manfrotto Super White 2,72x11m papirnato ozadje - MANLP9001

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetna studijsko ozadje, zložljivo ozadje za fotografiranje, papirnato studijsko ozadje, stojalo za ozadje, sistem za ozadje, panoramsko ozadje za foto in video, chromaKey, chroma green, chroma blue ozadje? Je Manfrotto prava izbira.

Manfrotto

Papirnato studijsko ozadje

- Visokokakovosten papir
- Popolnoma brez gub
- Na voljo je izbirni podporni sistem


  • Razpoložljivost: 5
  • 89,00€

  • Brez DDV: 72,95€
  • Šifra: MANLP9001

Deli na

Oznake: DODAJD

Manfrotto Super White 2,72x11m papirnato ozadje - MANLP9001

Manfrotto studijsko papirnato ozadje za fotografiranje je idealna rešitev za studijsko ali terensko fotografiranje. Manfrotto fotografska papirnata ozadja so na voljo v treh širinah in v več kot 30 barvah (širina 3,55 m samo v osnovnih barvah). Papir je kompakten z mat površino brez odboja. Dobite zagotovljeno svetlobno obstojnost in natančno barvno reprodukcijo. Studijsko papirnato ozadje je navito na močno kartonsko cev. Enostavno za uporabo, ko se papir zmečka, ga enostavno odrežete in ga na novo odvijete. To vrhunsko papirnato foto ozadje je na voljo tudi v barvi Chromakey Green.

Manfrotto papirnato ozadje je poleg tega, da se uporablja kot studijsko fotografsko ozadje, idealno tudi za ustvarjanje gledaliških scen, izložb in razstav.

- Visokokakovosten papir, ne odsevna površina
- Široka paleta barvnih možnosti
- Najbolj priljubljeno studijsko papirnato ozadje za fotografe
- 100 % mogoče reciklirati

Shranjujte navpično z uporabo Colorgrip (COPAPERGRIP)

Vsa ozadja dimenzije: 2,72m x 11m (Colorama & Manfrotto) vam lahko odrežemo na poljubno širino „BREZPLAČNO“!

 


Tehnične lastnosti
Teža 6.066 kg