Zadnji kosi

Manfrotto PIXI MINI stojalo z nosilcem za - MKPIXIEX-BK (akcijske kamere)

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto

Pixi

- Mini stojalo PIXI z namensko novo grafiko
- Priložen adapter za stojalo GoPro® z navojem 6,35 mm
- Udoben ročaj za snemanje odličnih videoposnetkov
- Zaklepni mehanizem s pritiskom na gumb za enostavno nastavitev
- Lahek, intuitiven za uporabo in enostaven za prenašanje


  • Razpoložljivost: Zadnji kosi
  • 34,56€

  • Brez DDV: 28,33€
  • Šifra: MKPIXIEX-BK

Deli na

Oznake: namizno stojalo

Manfrotto PIXI MINI stojalo z nosilcem za - MKPIXIEX-BK (akcijske kamere)

 

Zagotovite svojemu Go Pro® trdno podporo na cesti. Manfrotto PIXI Xtreme je popolna izbira za športne navdušence, popotniške fotografe in videografe, ki iščejo lahek stojalo z glavo. PIXI je zdaj opremljen z novo zasnovo in adapterjem za pritrditev na stojalo GoPro®, tako da lahko uporabljate svojo GoPro® in druge akcijske kamere, kar zagotavlja veliko prilagodljivost in enostavno uporabo v vsaki situaciji.

Manfrotto PIXI Xtreme vam nudi dvojno funkcionalnost: lahko deluje kot stabilen stojalo in kot udoben ergonomski oprijem za zajemanje odličnih videoposnetkov, selfijev in neverjetnih slik, ki resnično izstopajo od ostalih. Njegova kroglasta glava vam omogoča prilagodljivost pri streljanju pod poljubnim kotom ter hitro in intuitivno uravnoteženje udarcev na neravnih površinah.

Stojalo z glavo je izdelan iz nerjavečega jekla in Adapto – močnega in togega tehnopolimera, ki pomaga zmanjšati težo. Ta trdna konstrukcija zagotavlja varno podlago in udoben ročaj za vsako situacijo.

Čeprav tehta le 200 g in je v zaprtem stanju dolg le 21,5 cm, lahko PIXI Xtreme prenese do 1 kg opreme. Priložen je tudi univerzalni standardni 6,35 mm vijačni navoj, ki se prilega številnim fotoaparatom in digitalnim napravam. To pomeni, da je poleg združljivosti z napravami iPhone® (s KLYP+) in akcijskimi kamerami, kot je GoPro®, PIXI Xtreme lahko zaščiti celo DSLR-je osnovnega razreda. To mini stojalo z glavo je popolne teže in velikosti, da vas spremlja povsod.

 


Tehnične lastnosti
Teža 0.197 kg
Max. višina 16.5 cm