Zadnji kosi

Manfrotto NANO STOJALO ČRN - MAN5001B-1

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno studijsko ozadje, zložljivo ozadje za fotografiranje, papirnato studijsko ozadje, stojalo za ozadje, sistem za ozadje, panoramsko ozadje za foto in video, chromaKey, chroma green, chroma blue ozadje? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto
- 31.9%
Manfrotto NANO STOJALO ČRN - MAN5001B-1

Nano stojala

- Kompaktno in lahko stojalo za osvetlitev za fotografiranje na poti
- Močno aluminijasto stojalo, ki je zasnovano tako, da traja
- Kompaktna oblika, ki se lepo zloži, ko končate
- Podpira največjo nosilnost 1,5 kg
- Pametno združljiv s standardnimi priključki


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 67,10€ 98,46€
  • Brez DDV: 80,70€
  • Šifra: MAN5001B-1

Deli na

Manfrotto NANO STOJALO ČRN - MAN5001B-1

 

Lahko in kompaktno stojalo za luč črne barva. Manfrotto Nano stojalo za luč združuje dobro premišljen in kompakten dizajn z robustnim anodiziranim okvirjem. Zahvaljujoč visokokakovostnim materialom je pripravljen za uporabo v vetru in vremenu, ne da bi rjavel ali izgubil stabilnost. Stojalo ima največjo nosilnost 1,5 kg. Optimalno vas podpira pri vašem delu.

To intuitivno oblikovano stojalo za luč ima 5 segmentov s 4 ločenimi izvlečki. Izjemno hitro ga je mogoče sestaviti in razstaviti. Za transport ga je mogoče zložiti do izjemno kompaktne velikosti. S težo le 960 g je v torbi komaj opazen.

Prilagodljivo in praktično stojalo Nano za luč ponuja premer na tleh 100 cm. Ima impresivno največjo višino 190 cm in velikost embalaže 49 cm. Za popolno združljivost je v obsegu dobave priložen 16 mm zatič z navojem 9,5 mm ali 6,4 mm. Preprosta rešitev za fotografe, ki veliko potujejo.

 


Tehnične lastnosti
Material aluminij
Segmenti nog 3
Max. nosilnost 1.5 kg
Teža 0.96 kg
Min. višina 49 cm
Zaprta dolžina 48 cm
Barva črna