Zadnji kosi

Manfrotto EzyFrame zložljivo ozadje 2 m x 2,3 m Chroma Key Green - MANLB7946

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetna studijsko ozadje, zložljivo ozadje za fotografiranje, papirnato studijsko ozadje, stojalo za ozadje, sistem za ozadje, panoramsko ozadje za foto in video, chromaKey, chroma green, chroma blue ozadje? Je Manfrotto prava izbira.

Manfrotto

EzyFrame

- Aluminijast okvir za hitro montažo
- Enostavna pritrditev, pokrovček s priponko
- Trda torba za prenašanje
- Zamenljiv z drugimi ovitki Ezyframe
- Izdelano v Veliki Britaniji


  • Razpoložljivost: 1
  • 376,16€

  • Brez DDV: 308,33€
  • Šifra: MANLB7946

Deli na

Oznake: Chroma Key, Chromakey, Green Screen

Manfrotto EzyFrame zložljivo ozadje 2 m x 2,3 m Chroma Key Green - MANLB7946

 

Manfrotto Chroma Key Green EzyFrame fotografsko ali video ozadje 2 m x 2,3 m

Vključuje: aluminijast okvir za hitro montažo, pokrov na sponko in trdo torbico.

Ozadje EzyFrame 2 m x 2,3 m je zložljivo ozadje velikega formata, ki ponuja veliko večjo površino za fotografiranje kot standardno 1,5 m x 2,1 m zložljivo ozadje v slogu 'pop-up', medtem ko ostaja izjemno prenosljiv zahvaljujoč kompaktni velikosti pakiranja in priloženi nosilni torbi z grebenom. Dodatna širina in višina v kombinaciji s kvadratnejšim formatom ponuja bistveno večjo površino ustvarjalcu vsebine omogoča poziranje več subjektov, uporabo rekvizitov in snemanje v različnih razmerjih stranic.

Idealno za družinske portrete, bolj animirane akcijske poze, modna in reklamna snemanja.

Posamezne prevleke so na voljo tudi ločeno z različnimi barvami in površinami, med katerimi lahko izbirate, kar uporabniku omogoča, da jo kadar koli preklopi na drugo ozadje. Tekstilne prevleke za ozadje EzyFrame vključujejo majhno 15 cm obrobo vzdolž spodnjega roba, ki skrije aluminijast okvir in omogoča uporabniku, da kombinira ozadje z izbrano talno površino, ko snema slike v polni dolžini.

Ozadje je mogoče podpreti neposredno ob steno ali prostostoječe s stojalom za luči z Manfrotto Griphead (LA8446). Ozadje EzyFrame je združljivo tudi s kompletom Manfrotto Aluminium Frame Support Kit (LA8450) in Manfrotto Aluminium Frame Support Kit (LA8452), ki ju je mogoče kupiti ločeno.