Zadnji kosi

Manfrotto EzyFrame zložljivo ozadje 2 m x 2,3 m Chroma Key Blue (brez okvirja) - MANLB7949

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetna studijsko ozadje, zložljivo ozadje za fotografiranje, papirnato studijsko ozadje, stojalo za ozadje, sistem za ozadje, panoramsko ozadje za foto in video, chromaKey, chroma green, chroma blue ozadje? Je Manfrotto prava izbira.

Manfrotto

EzyFrame

- Alternativni ali nadomestni pokrov
- Enostavna pritrditev, pokrovček s priponko
- Visokokakovostna tkanina
- Izdelano v Veliki Britaniji


  • Razpoložljivost: 1
  • 149,90€

  • Brez DDV: 122,87€
  • Šifra: MANLB7949

Deli na

Oznake: Chroma Key, Chromakey, Green Screen

Manfrotto EzyFrame zložljivo ozadje 2 m x 2,3 m Chroma Key Blue (brez okvirja) - MANLB7949

Manfrotto Chroma Key Blue prevleka samo za Manfrotto EzyFrame zložljivo ozadje

Manfrotto EzyFrame 2 m x 2,3 m je zložljivo ozadje velikega formata, ki ponuja veliko večjo površino za fotografiranje kot standardno 1,5 m x 2,1 m zložljivo ozadje v slogu 'pop-up', medtem ko ostaja izjemno prenosljiv zahvaljujoč kompaktni velikosti paketa. Dodatna širina in višina v kombinaciji s kvadratnejšim formatom ponuja znatno povečano površino, ki ustvarjalcu vsebine omogoča poziranje več subjektov, uporabo rekvizitov in snemanje v različnih razmerjih stranic.
Idealen za družinske portrete, bolj animirane akcijske poze, modna in reklamna snemanja. Posamezne prevleke so na voljo tudi posebej.

Z različnimi barvami in površinami, med katerimi lahko izbirate, kar uporabniku omogoča, da ga kadar koli preklopi na drugo ozadje. Prevleke za Manfrotto EzyFrame zložljivo ozadje vključujejo majhno 15 cm obrobo vzdolž spodnjega roba, ki skrije aluminijast okvir in uporabniku omogoča kombiniranje ozadja z izbrano talno površino pri snemanju slik v polni dolžini. Ozadje je mogoče podpreti neposredno ob steno ali prostostoječe s stojalom za luči z Manfrotto Griphead (LA8446). Ozadje EzyFrame je združljivo tudi s kompletom Manfrotto Aluminium Frame Support Kit (LA8450) in Manfrotto Aluminium Frame Support Kit (LA8452), ki ju je mogoče kupiti ločeno.