Zadnji kosi

Manfrotto Element Traveller kit SMALL črn - MKELES5BK-BH (glava Quick release, torba)

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto

Element

- Ko je kompaktnost nujna, se zlahka prilega v nahrbtnike, kovčke
- Trije neodvisni koti nog se prilagajajo najslabšemu terenu
- Teleskopski steber poveča maksimalno višino
- Aluminijasta kroglasta glava ima neodvisno 360° kroženje
- Najvišji varnostni standardi, ki jih zagotavlja skladnost z UNI/PdR 105:2021


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 144,36€

  • Brez DDV: 118,33€
  • Šifra: MKELES5BK-BH

Deli na

Manfrotto Element Traveller kit SMALL črn - MKELES5BK-BH (glava Quick release, torba)

 

Manfrottov Element Traveler Small Black je popolna izbira za navdušene fotografe, ki iščejo izjemno majhen potovalni stativ, ki je zanesljiv, lahek in enostaven za prenašanje.

Manfrotto Element Traveler Small je cenovno ugoden, kompakten, robusten komplet stativa iz aluminijeve zlitine, ki je tudi zelo vsestranski. Razteza se do višine 143 cm in se zloži na majhnih 32 cm, zaradi česar ga je preprosto spakirati v torbo.
Teleskopski mehanizem podaljša steber do višine 143 cm, zaradi česar je popoln kompromis med prenosljivostjo in zmogljivostjo.

Noge stativa se razprostirajo neodvisno in imajo tri omejevalnike kota nog, kar omogoča vsestransko namestitev na skoraj vsako površino. Mehanizem twist lock omogoča fotografom, da se z gladkimi, hitrimi gibi postavijo v popoln položaj, kar jim daje svobodo, da se osredotočijo na svoje posnetke.

Ker je lahkotnost nujna za potovalno stojalo, se lahko fotografi zanesejo na vzmetni kavelj na dnu osrednjega stebra, ki po potrebi doda dodatno težo za dodatno stabilnost.

Manfrotto Element small je idealen za kamere CSC in zlahka prenese tovor do 4 kg. Aluminijasta kroglasta glava je zasnovana tako, da zagotavlja najbolj gladke gibe pri kadriranju želenega posnetka in trdno zaklene opremo točno tam, kjer jo potrebujete.
Če ste navdušeni nad pokrajinsko fotografijo, vam bo všeč ločeno zaklepanje panorame glave, ki fotografom omogoča preprosto in natančno snemanje osupljivih panoramskih posnetkov zahvaljujoč 360° pan indeksu.
Na kroglično glavo je nameščena plošča za hitro sprostitev tipa Arca z vijakom kamere 1/4''-20 na vrhu, ki zagotavlja uravnoteženost opreme pri uporabi zoom objektivov.

Manfrotto Element Small je na voljo v štirih barvah (črna, modra, siva in rdeča), v lastni oblazinjeni torbi za enostavno shranjevanje in transport.

 


Tehnične lastnosti
Tip nog stojala Single
Material aluminij
Segmenti nog 5
Teža 1.15 kg
Min. višina 36 cm
Zaprta dolžina 32 cm
Max. višina 143 cm
Max. višina (s spuščenim stolpcem) 127.5 cm
Vrsta glave kroglična glava
Priložena torba BM-20160725S5
Barva črna
Easy Link ne
Sprednji nagib +90°/-32°
Nožni koti 21.5°, 54.5°,83°
Tip zaklepanja Twist Lock
Max. delovna temperatura 60 °C
Min. delovna temperatura -30 °C
Panoramsko vrtenje 360 °
Quick Release da