Zadnji kosi

Manfrotto Element MII ALU črn - MKELMII4BK-BH (glava Quick release, torba, 4 sek.)

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto

Element MII

- Lahek na ramenih in stabilen na tleh
- Čvrsta, kompaktna in lahka aluminijasta konstrukcija
- Zaradi privlačne in ikonične grafike izstopa iz množice
- Enostaven in udoben za prenašanje s podloženo torbico za čez ramo
- Najvišji varnostni standardi, ki jih zagotavlja skladnost z UNI/PdR 105:2021


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 109,90€ 155,54€
  • Brez DDV: 127,49€
  • Šifra: MKELMII4BK-BH

Deli na

Manfrotto Element MII ALU črn - MKELMII4BK-BH (glava Quick release, torba, 4 sek.)

 

Manfrotto Element MII aluminijasto foto stojalo črne barve je kot nalašč za ambiciozne hobby fotografe, ki uporabljajo kompaktne, CSC ali DSLR fotoaparate, saj je kljub majhni teži izjemno stabilen.

Kolekcija Manfrotto Element MII je nastala iz linije izdelkov Element Big. Manfrotto Element MII (kjer "MII" pomeni MADE IN ITALY in MARK 2) ponuja visoko kakovostno, brezhibno konstrukcijo, eleganten dizajn, nekaj senzacionalnih dodatkov in praktične funkcionalnosti.

Izjemno kompakten, lahek in zanesljiv aluminij Element MII v črni barvi ponuja ne le vrhunsko konstrukcijo, ampak tudi bistvene funkcionalnosti, zaradi česar je idealna, da omogočite svobodi ustvarjalnosti. V višino doseže do 160 cm, pri pritisku skupaj meri le 42,5 cm in tehta le 1,55 kg.

Manfrotto Element MII aluminijasto foto stojalo v črni barvi nosi opremo do 8 kg, zaradi česar je primeren za težje zoom objektive, kjer je za fotografiranje ostrih slik potrebno stabilno stojalo.

Manfrotto kroglična glava Element MII zagotavlja popolnoma gladke gibe pri poravnavi in ​​nato trdno drži opremo. Glava ima dva neodvisna zapaha, enega z velikim primarnim gumbom za premikanje žoge in enega z manjšim sekundarnim gumbom za 360-stopinjsko vrtenje. Glava je opremljena s ploščico 200PL-PRO-Light iz kakovostnega tehničnega polimera, ki je združljiva z Arca in Manfrotto RC2 nosilnima glavama. Gumijasti vložki maksimirajo oprijem, tudi pod skrajnimi koti.

S sistemom za hitro odvijanje nog in novo ergonomsko vrtljivo ključavnico so noge v nobenem trenutku pritrjene in stativ lahko hitro nastavite, ne da bi pri tem izgubili pogled na motiv.

Po potrebi lahko fotograf obesi dodatno težo na kljuko na dnu sredinskega stolpca, da poveča stabilnost.

Živahne barve in grafika omogočajo, da je model idealen za vse, ki želijo izraziti svojo individualnost.

Manfrotto Element MII aluminijasto stojalo v črni barvi vas spremlja povsod in je vedno enostaven za prenašanje, zahvaljujoč oblazinjeni torbi.

 


Tehnične lastnosti
Material aluminij
Segmenti nog 4
Max. nosilnost 8 kg
Teža 1.55 kg
Min. višina 43 cm
Zaprta dolžina 42.5 cm
Max. višina 160 cm
Max. višina (s spuščenim stolpcem) 132 cm
Vrsta glave kroglična glava
Priložena torba 116241
Barva črna
Sprednji nagib +90°/-38°
Bočni nagib +90°/-38°
Nožni koti 25°, 35°
Max. delovna temperatura 70 °C
Min. delovna temperatura -30 °C
Panoramsko vrtenje 360°
Quick Release da
Tip ploščice 200LT-PL-PRO