Zadnji kosi

Manfrotto Chroma Key FX ozadje moder - MLBG4301CB (tekstilno ozadje 4x2,9m)

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetna studijsko ozadje, zložljivo ozadje za fotografiranje, papirnato studijsko ozadje, stojalo za ozadje, sistem za ozadje, panoramsko ozadje za foto in video, chromaKey, chroma green, chroma blue ozadje? Je Manfrotto prava izbira.

Manfrotto

Chroma Key FX ozadje

- Tekstilna prevleka za Chroma Key FX Background Kit
- Največji komplet ozadij Chroma Key za večkratno uporabo
- Izjemno hiter čas sestavljanja
- Idealno za delo na lokaciji
- Ogromna delovna površina, majhen paket


  • Razpoložljivost: Dobavljivo v roku nekaj dni
  • 360,25€

  • Brez DDV: 295,29€
  • Šifra: MLBG4301CB

Deli na

Oznake: Chroma Key, Chromakey, Green Screen

Manfrotto Chroma Key FX ozadje moder - MLBG4301CB (tekstilno ozadje 4x2,9m)

Manfrotto Chroma Key FX Background Cover Blue vključuje: samo eno sponko na pokrovu Chroma Key Blue (okvir in torbica nista vključena).

Chroma Key FX Background je Manfrottova prenosna rešitev za ozadje Chroma Key vse v enem, prilagojena najzahtevnejšim ustvarjalcem vsebin, snemalcem in kinematografom, ki delajo na poti.

Tekstilna prevleka meri 3,9 x 2,8 m z impresivno uporabno površino ozadja 11,2 m². Ozadje Manfrotto Chroma Key FX je največji komplet ozadij Chroma Key za večkratno uporabo, ki je na voljo . Zaradi velike površine je idealen za uporabo pri fotografiranju širokih in nizkih kotov kamere ter premikajočih se subjektov, ki bi se sicer izkazali za nedosegljive z manjšo površino. Zaradi možnosti ponovne uporabe tega kompleta je neprecenljivo sredstvo z donosom naložbe že po eni ali dveh uporabah v primerjavi z zgradbo, ki je ni mogoče ponovno uporabiti.

Tkanina Chroma Key ima edinstven in inovativen sistem sponk, ki omogoča hitro in enostavno pritrditev neposredno na okvir ter ustvarja gladko in brezšivno ozadje, zasnovano tako, da se brez napora zaklene. Alternativne zelene in modre prevleke iz tkanine so na voljo ločeno, da zagotovijo alternativno tipsko površino, odvisno od scenarija ali predmeta, zaradi česar je ta neprecenljiv komplet prilagodljiv in vsestranski v številnih različnih situacijah fotografiranja.

Na voljo v zeleni in modri barvi. Posamezni pokrovi so na voljo ločeno za uporabnike, ki bodo morda želeli preklapljati med Chroma Key Green in Blue.

 


Tehnične lastnosti
Material poliester
Teža 2.5 kg