BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto Chroma Key FX ozadje moder - MLBG4301CB (tekstilno ozadje 4x2,9m)

Manfrotto Chroma Key FX ozadje moder - MLBG4301CB (tekstilno ozadje 4x2,9m)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MLBG4301CB
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Cena z DDV
281.64€ 312.93€ Brez DDV: 281.64€

Ozadje, ki pokriva Manfrotto Chroma Key FX v modri barvi, vključuje samo tekstilno prevleko, ki jo je treba pritrditi s sponkami (okvir in torba za prevoz niso vključeni).


Ozadje Chroma Key FX je vsestranska prenosna rešitev za ozadja Bluescreen zaslonov, prilagojena najzahtevnejšim producentom digitalne vsebine, video in kinematografije, ki delajo na poti.


Tekstilna prevleka meri 3,9 x 2,8 m in ponuja impresivno skupno površino 11,2 m². Zaradi tega je ozadje Manfrotto Chroma Key FX največje Greenscreen ozadje za večkratno uporabo na trgu. Zaradi velike površine je idealen za uporabo s širokimi in nizkimi koti kamere ali s premikajočimi se ljudmi, kjer manjša območja preprosto ne zadostujejo. Praktično neomejena ponovna uporabnost naredi ozadje vredno naložbo, ki se v primerjavi z gradnjami, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti, povrne že po eni ali dveh uporabah.


Prevleka modrega zaslona ima inovativen sistem sponk za hitro in enostavno pritrditev neposredno na okvir za gladko in brezhibno ozadje, ki omogoča lahkotne učinke Bluescreen. Alternativne obloge v zeleni ali modri barvi so na voljo ločeno, da se odprejo alternativne možnosti, odvisno od scenarija ali motiva, zaradi česar je ta prilagodljiv in vsestranski komplet neprecenljiva osnova za številne različne situacije fotografiranja.


Na voljo v zeleni in modri barvi. Za tiste, ki želijo preklopiti med Bluescreen Chroma Key FX in Greenscreen ozadjem, so prevleke na voljo tudi posamezno.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020