Zadnji kosi

Manfrotto Chroma Key FX ozadje kit zelen - MLBG4301KG (zložljivo ogrodje + tekstilno ozadje 4x2,9m, torba)

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetna studijsko ozadje, zložljivo ozadje za fotografiranje, papirnato studijsko ozadje, stojalo za ozadje, sistem za ozadje, panoramsko ozadje za foto in video, chromaKey, chroma green, chroma blue ozadje? Je Manfrotto prava izbira.

Manfrotto

Chroma Key FX ozadje

- Največji komplet ozadij Chroma Key za večkratno uporabo

- Izjemno hiter čas sestavljanja

- Idealno za delo na lokaciji

- Ogromna delovna površina, majhen paket

- Z lahkoto se zloži v priloženo torbo


  • Razpoložljivost: Zadnji kosi
  • 1.010,56€

  • Brez DDV: 828,33€
  • Šifra: MLBG4301KG

Deli na

Oznake: Chroma Key, Chromakey, Green Screen

Manfrotto Chroma Key FX ozadje kit zelen - MLBG4301KG (zložljivo ogrodje + tekstilno ozadje 4x2,9m, torba)

Manfrotto Chroma Key FX Background Kit Green vključuje: tri aluminijaste okvirje za izjemno hitro montažo, eno sponko na pokrovu Chroma Key Green, štiri sponke za tečaje, dve napenjalni palici in eno mehko torbo za prenašanje.
Chroma Key FX Background je Manfrottova prenosna rešitev za ozadje Chroma Key vse v enem , prilagojena najzahtevnejšim ustvarjalcem vsebin, snemalcem in kinematografom, ki delajo na poti.

Z impresivno skupno velikostjo 4 m širine in 2,9 m višine ter uporabno površino ozadja 11,2 m² (prevleka Chroma Key meri 3,9 x 2,8 m, ozadje Manfrotto Chroma Key FX je največji razpoložljiv komplet ozadij Chroma Key za večkratno uporabo . Zaradi velike površine je idealen za uporabo pri fotografiranju širokih in nizkih kotov kamere ter premikajočih se predmetov , ki bi se sicer izkazali za nedosegljive. z manjšo površino. Zaradi možnosti ponovne uporabe tega kompleta vedno znova je ta komplet neprecenljiva dobrina z donosom naložbe po samo eni ali dveh uporabah v primerjavi z zgradbo, ki je ni mogoče ponovno uporabiti. Ta prenosni komplet za ozadje hitro in brez truda zapakirano v priročno torbo za prenašanje s presenetljivo kompaktno zloženo velikostjo samo 103 cm x 30 cm in težo le 9,8 kg Chroma Key FX Background je izjemno prenosljiv in idealen za delo na lokaciji. Ozadje Chroma Key FX, ki je sestavljeno iz treh togih, a lahkih delov z aluminijastim okvirjem, povezanih s štirimi tečajnimi sponkami, lahko samostojno stoji tako, da zloži zunanje okvirje, da ustvari učinek ovijanja, ali pa ga lahko naslonite na steno, da izkoristite celotno širino sistem.

Okvirji so opremljeni z elastično vrvico, ki teče skozenj, kar zagotavlja izjemno hitro sestavljanje okvirja in preprečuje, da bi kateri koli sestavni del izgubil, ko je komplet zapakiran. Dve vključeni napenjalni palici zagotavljata, da je ozadje napeto in skoraj brez gub za natančnejše tipkanje in krajši čas postprodukcije. Celoten komplet ozadja je lahko pripravljen za uporabo v samo desetih minutah, kar pomeni, da lahko uporabniki porabijo manj časa za gradnjo in se namesto tega osredotočijo na trenutno snemanje.

Priložena tkanina Chroma Key ima edinstven in inovativen sistem sponk, ki omogoča hitro in enostavno pritrditev neposredno na okvir, kar ustvari gladko in brezhibno ozadje, oblikovano tako, da se brez truda zaklene. Alternativne zelene in modre tkanine so na voljo ločenoza zagotavljanje alternativne površine za tipkanje, odvisno od scenarija ali predmeta, zaradi česar je ta neprecenljiv komplet prilagodljiv in vsestranski v številnih različnih situacijah fotografiranja.

Na voljo v zeleni in modri barvi. Posamezni pokrovi so na voljo ločeno za uporabnike, ki bodo morda želeli preklapljati med Chroma Key Green in Blue.