Zadnji kosi

Manfrotto 190XPRO4 PRO ALU foto STOJALO z XPRO Q2 glavo - MK190XPRO4BHQ (z horizontalnim stebrom, 4 sekcije,)

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto
Akcija
- 35%
Manfrotto 190XPRO4 PRO ALU foto STOJALO z XPRO Q2 glavo - MK190XPRO4BHQ (z horizontalnim stebrom, 4 sekcije,)

Manfrotto 190 foto stojalo

- 90° sistem stolpcev vam omogoča fotografiranje iz novih perspektiv
- Učinkovit in učinkovit sistem Quick Power Lock
- Hitro dodajte dodatno opremo s priključkom Easylink
- Gladki gibi zahvaljujoč izbirniku kota nog
- Najvišji varnostni standardi, ki jih zagotavlja skladnost z UNI/PdR 105:2021


  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 290,76€ 447,33€
  • Brez DDV: 238,33€
  • Šifra: MK190XPRO4BHQ

Deli na

Manfrotto 190XPRO4 PRO ALU foto STOJALO z XPRO Q2 glavo - MK190XPRO4BHQ (z horizontalnim stebrom, 4 sekcije,)

 

Manfrotto 190XPRO4 je kompaktno aluminijasto stojalo za fotoaparat s 4 segmentnim nogam. Odlikuje jih odlično kakovost izdelave in profesionalne funkcije.

Posebna značilnost 190XPRO4 je 90°sistem sredinskega stolpca. To omogoča poleg podaljšanja v navpični smeri in premik v vodoravni smeri ter ponuja neverjetne prilagodljive možnosti. 190XPRO4 je izredno vsestransko foto stojalo, primeren za različno foto in video uporabo. Mehanizem za zložitev središčnega stolpca v vodoravnem položaju je vgrajena v ramo stojala in se lahko po potrebi hitro in enostavno sname. Premik sredinskega stolpca iz navpičnega v vodoravni položaj je mogoče brez dolgotrajnega odvijanja foto stativa. Tudi fotoaparat lahko ostane pritrjen na foto stojalo.

Posamezne noge foto stojala 190XPRO4 se lahko zaradi hitrega sistema odpiranja zelo hitro raztegnejo, individualno nastavijo in varno stabilizirajo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu hitrega odpiranja in zapiranja, lahko z posamezno zapiralko udobno in varno upravljate z eno roko. Posebno zasnova zapiralka za hitro sprostitev omogočajo še močnejše fiksiranje noge. Stojalo za fotoaparat je zato bolj stabilno in togo kot foto stojalo z zaporami običajnih nog. Z inovacijsko in ergonomsko možnostjo prilagoditve kota krakov je vsak krak mogoče hitro in enostavno pritrditi na vnaprej določene položaje.

V zgornjem delu sredinskega stolpca je vgrajen mehurček, ki omogoča natančno nastavitev slike. Mehurček se lahko prosto vrti okrog sredinskega stolpca. Pri postavljanju foto stojala lahko tako enostavno fotografsko stojalo postavimo v željen  položaj brez, da bi vas ovirala glava ali fotoaparat ali ročaj za glavo ali kamero.

Rama stojala 190XPRO4 ima EasyLink vmesnik za pritrditev foto in video opreme (npr. LED neprekinjena svetloba, bliskavica, reflektor ali druga oprema), na raztegljivo roko ali nosilec. Torej si lahko spremenite stojalo za fotoaparat v zelo praktičen, mobilni studio.

Manfrotto 190XPRO4 narejen v Italiji.

 

Nikoli ne ogrožajte varnosti opreme.

Novi protokol, ki ga zagotavlja UNI/PdR 105:2021, zagotavlja popolno preglednost meritev tovora. Standardizacija izračuna varnostne tovora vam bo omogočila, da zaščitite svojo opremo in jo samozavestno uporabljate.

ZAKAJ VARNOSTNA OBREMENITEV?
Do nedavnega je vsak proizvajalec za ocenjevanje svojih nosilcev uporabljal svojo metriko, kot je Max Payload, ki označuje le točko, pri kateri je nosilec lahko ogrožen. To potrošniku ne daje jasne slike o tem, kakšna obremenitev lahko zagotovi popolno funkcionalnost, poleg tega pa lahko povzroči prezgodnjo obrabo. Po drugi strani pa je varnostna obremenitev največja obremenitev, ki jo lahko nosilec - glava, stativ ali monopod - prenese in se še vedno varno uporablja, pri čemer ohrani vse svoje zmogljivosti, ne le zdaj, temveč tudi v prihodnosti. Varnostna obremenitev upošteva varnostne parametre/koeficiente, katerih namen je zaščititi vašo dragoceno naložbo.

 


Tehnične lastnosti
Material aluminij
Segmenti nog 4
Max. nosilnost 15 kg
Teža 2.55 kg
Min. višina 8 cm
Zaprta dolžina 60.5 cm
Max. višina 171.5 cm
Max. višina (s spuščenim stolpcem) 146.5 cm
Vrsta glave kroglična glava
Barva črna
Easy Link da
Sprednji nagib -90° / +40°
Bočni nagib -90° / +40°
Nožni koti 25°,46°,66°,88°
Tip zaklepanja Flip Lock
Max. delovna temperatura 60 °C
Min. delovna temperatura -30 °C
Panoramsko vrtenje 360 °
Quick Release da
Tip ploščice 200PL-14