Zadnji kosi

Manfrotto 190X ALU STOJALO z 3W glavo - MK190X3-3W1 ((804-3W), 3 sekcije, obračljiv steber,)

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto
Akcija
- 20%
Manfrotto 190X ALU STOJALO z 3W glavo - MK190X3-3W1 ((804-3W), 3 sekcije, obračljiv steber,)

190

- Ustvarjalni stojalo z glavo, vključno s talnim adapterjem
- 4 koti nog za neraven teren
- Hitra nastavitev zahvaljujoč hitri blokadi napajanja
- Pametna 3-smerna glava za natančno okvirjanje
- Najvišji varnostni standardi, ki jih zagotavlja skladnost z UNI/PdR 105:2021


  • Razpoložljivost: Zadnji kosi
  • 276,50€ 345,66€
  • Brez DDV: 226,64€
  • Šifra: MK190X3-3W1

Deli na

Manfrotto 190X fotografsko stojalo z MH804-3W 3-way glavo za stojalo

 

Prilagodljiv, sposoben in pameten. Manfrotto fotografsko stojalo 190X s 3-way glavo 804 in ploščico za hitro sprostitev je najboljše stojalo s kompletom glave za profesionalce, ki iščejo inovativno kombinacijo stojala in foto glave za stojalo. Ta pametni komplet, ki je bil nedavno posodobljen, da je popoln za najnovejšo opremo, ga je mogoče preprosto združiti z vašo opremo in dodatki, izdelan pa je tako, da traja, tudi če ga morate uporabljati pri večjih obremenitvah.

Izstopajoče funkcije vključujejo pametni prizemni adapter. Ta funkcija vam omogoča premikanje in zajemanje posnetka, ki ga uporabljate, brez kakršnih koli težav. Vse, kar morate storiti, je prilagoditi 4 kote nog in sredinski steber, vse, kar boste imeli, boste imeli ves obseg, ki ga potrebujete za doseganje ultra nizkih položajev. S hitrim zaklepanjem nog stativa so vse prilagoditve enostavne. S preprostim dejanjem z eno roko lahko svojo opremo varno prilagodite svojemu delu. Poleg tega je v zgornjem pajku preprost povezovalni priključek Easy Link za pritrditev dodatkov, kot so LED luči.

V kompletu je inovativna Manfrotto 3-way fotografska glava za stojalo. Ta robustna, kompaktna glava kamere je izdelana iz lahkega aluminija, zaradi česar je popolnoma vzdržljiva, tudi za najbolj zaposlenega profesionalca. Ima pametno vzmetno funkcijo za enostavno uravnoteženje težkih bremen, ki niso središča. Poleg tega je zaradi njegove ergonomske oblike zelo enostaven za držanje, priložena pa je tudi osnovna ploščica za hitro sprostitev.

 

Nikoli ne ogrožajte varnosti opreme.

Novi protokol, ki ga zagotavlja UNI/PdR 105:2021, zagotavlja popolno preglednost meritev tovora. Standardizacija izračuna varnostne tovora vam bo omogočila, da zaščitite svojo opremo in jo samozavestno uporabljate.

ZAKAJ VARNOSTNA OBREMENITEV?
Do nedavnega je vsak proizvajalec za ocenjevanje svojih nosilcev uporabljal svojo metriko, kot je Max Payload, ki označuje le točko, pri kateri je nosilec lahko ogrožen. To potrošniku ne daje jasne slike o tem, kakšna obremenitev lahko zagotovi popolno funkcionalnost, poleg tega pa lahko povzroči prezgodnjo obrabo. Po drugi strani pa je varnostna obremenitev največja obremenitev, ki jo lahko nosilec - glava, stativ ali monopod - prenese in se še vedno varno uporablja, pri čemer ohrani vse svoje zmogljivosti, ne le zdaj, temveč tudi v prihodnosti. Varnostna obremenitev upošteva varnostne parametre/koeficiente, katerih namen je zaščititi vašo dragoceno naložbo.

 


Tehnične lastnosti
Material aluminij
Max. nosilnost 10 kg
Teža 2.7 kg
Min. višina 21 cm
Max. višina 173 cm
Max. višina (s spuščenim stolpcem) 149.5 cm
Vrsta glave 3-way glava
Priložena torba ne
Barva črna
Easy Link da
Sprednji nagib -30° / +90°
Bočni nagib -30° / +90°
Nožni koti 25°,46°,66°,88°
Max. delovna temperatura 60 °C
Min. delovna temperatura -30 °C
Panoramsko vrtenje 360 °
Quick Release da
Tip ploščice 200LT-PL