Zadnji kosi

AstrHori 18mm f/8 Shift za Sony E polni format - ASTRHORI473243

AstrHori ponuja izbor nenavadnih in neobičajnih objektivov za različne fotoaparate in namene, kot so ribje oko, ultra širokokotni, makro, sonde in druge objektive. Odkrijte vznemirljive leče, ki navdušujejo.
 

AstrHori

Idealna kombinacija ultra širokega kota in funkcije premika!
Zaradi širokega vidnega kota ter lahke in kompaktne zasnove je idealen za arhitekturno, notranjo in ulično fotografijo.


  • Razpoložljivost: 1
  • 159,99€

  • Brez DDV: 131,14€
  • Šifra: ASTRHORI473243

Deli na

AstrHori 18mm f/8 Shift za Sony E polni format - ASTRHORI473243

Idealna kombinacija ultra širokega kota in funkcije premika!

AstrHori 18 mm f/8 Shift je ultra širokokotni objektiv, ki vključuje funkcijo premika s kotom slike 99,2° za brezzrcalne fotoaparate polnega formata. Zaradi širokega vidnega kota ter lahke in kompaktne zasnove je idealen za arhitekturno, notranjo in ulično fotografijo.

Z dodatno funkcijo premikanja (samo v načinu APS-C) za 12 mm (+/-6 mm) in možnostjo vrtenja za 360° so mogoči impresivni posnetki z ogromnim vidnim poljem. Fiksna zaslonka f/8 samodejno povzroči veliko globinsko ostrino, ki je še posebej potrebna pri arhitekturni in pokrajinski fotografiji.

Optiko sestavlja 9 elementov v 9 skupinah. Asferični element zagotavlja izjemno nizko popačenje in sferično aberacijo, kar je bistveno pri arhitekturni fotografiji.

Nekateri elementi imajo večplastno prevleko, ki zavira neželene odseve in odseve. Posledica tega je zelo dobra kakovost slike z večjo ostrino, močnim kontrastom in naravnimi barvami.

164-gramski objektiv v robustnem kovinskem ohišju je dolg le 36 mm. Zaradi tega je AstrHori 18 mm f/8 Shift idealen spremljevalec na poti in se prilega vsakemu hlačnemu žepu.

Fokus se nastavlja ročno.