BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
30%
Manfrotto ALU AC MINI COMPACT črn - MAN1051BAC (max.211cm,max.4kg)

Manfrotto ALU AC MINI COMPACT črn - MAN1051BAC (max.211cm,max.4kg)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MAN1051BAC
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
90.40€ 129.11€ Brez DDV: 90.40€

Močan, zanesljiv in priročno kompaktno stojalo za . Kompaktno stojalo za fotografije Mini z zračno blazino je resnično kompaktno stojalo za luči z vsemi bistvenimi funkcijami, ki bi jih pričakovali, in še več. To stojalo za luči je zasnovano za še enostavnejše zajemanje popolnega posnetka in pomoč profesionalnim ustvarjalcem, ki delajo na lokaciji, uravnoteži lahek okvir z impresivno sposobnostjo dviganja.

Druge odlične funkcije tega bistvenega kompaktnega stojala za luči vključujejo gibanje z zračno blazino zaradi česar so vaši gibi gladki in varni, hkrati pa vam tudi ne bo treba skrbeti, da bi poškodovali svojo fotografsko opremo ali si ujeli prste med nenamernim umikom. Tako je hitro in samozavestno delo postalo še lažje. Ko ste pripravljeni na delo, stojalo preprosto zložite navzdol in s svojim ravnim profilom bo tvorilo čeden paket, ki ga je enostavno prenašati in tehta samo 1 kg .

Manfrottov sistem Quick Stack System omogoča, da je več stojal iste vrste lepo in varno pritrjenih skupaj za shranjevanje v studiu in za transport, ko delate na lokaciji, kar podpira vašo ustvarjalnost z zagotavljanjem, da je vaša svetlobna podpora vedno pri roki in da jo lahko nastavite v nekaj trenutkih.

Čeprav je to kompaktno stojalo za luči lahko, je dovolj močno, da zlahka prenese do 4 kg . To vam daje prilagodljivost, da brez skrbi združite to stojalo z ogromno vašo opremo. Tudi 3 -sekcije ne bi moglo biti lažje nadzorovati, zahvaljujoč 2-sekcijam, ki vam zagotavljajo dodaten nadzor in zaščito med delom. Za dodatek k temu seznamu uporabniku prijaznih ugodnosti ima to stojalo 5/8" nastavek s 3/8" navojem in vključuje odstranljiv 1/4" adapter, tako da je združevanje s številnimi fotografskimi dodatki enostavno in preprosto. Popoln za podporo led luči, bliskavice in stroboskopske luči za osvetlitev fotografije in videa.

Tehnične lastnosti
Material aluminij
Segmenti nog 3
Max. nosilnost 4 kg
Teža 1 kg
Min. višina 75 cm
Zaprta dolžina 67 cm
Max. višina 211 cm
Barva črna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2023