BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Colorama Paper Brake Kit - COBRAKE ()

13.08€ 13.77€ Brez DDV: 13.08€

Colorama COBRAKE zavora za papirnata ozadja je preprost, a pameten nastavek, združljiv z zvitki širine 1,35 m, 2,18 m in 2,72 m, ki preprosto zdrsne v obstoječe kartonsko jedro premera 5,4 cm.


Zasnovan z mislijo na profesionalnega fotografa, ki je vse prepogosto izkusil frustracije, ko se papir zvija na prosti podlogi in razgrne neželeno količino papirja, zaradi česar ga je treba ročno navijati, pogosto ne tako lepo kot prej.


Registrirana oblika teh čudovitih majhnih dodatkov preprečuje, da bi se jedro prosto vrtelo na prečki in namesto tega omogoča, da se papir v nadzorovanih postopnih korakih spušča od nivoja tal. Zmanjšanje potrebe, da se uporabnik povzpne po lestvi ali podobnem, da se prilagaja, ko je podpora za ozadje dvignjena, in preprečuje nadležno nalogo, da je treba papir preveč navijati, potem ko se je preveč razvozlal.


Corama Paper Brake je ponovno uporabna in jo je mogoče preprosto zamenjati z enega zvitka na drugega, če je potreben drug papir. Na voljo so v paru, po en za vsak konec zvitka in na najširši točki omogočajo prehod 40 mm zgloba, zato so združljivi z večino nosilnih palic za ozadje.
Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021