BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto BeFree serija


Mreža
Seznam
Manfrotto BeFree Advance ALU LEV stojalo ČRN - MKBFRLA4BK-BH (z glavo RC2 Quick release,max 8 kg, torba)

Manfrotto-v napreden aluminijast potovalni komplet Befree je idealna rešitev za tiste, ki želijo maksimalno podporo na poti.Zaradi svoje ergonomske zasnove je Manfrotto Befree Advanced intuitiven in enostaven za uporabo, kar omogoča tudi najzahtevnejšemu fotografu, da hitro in enostavno nastavi..

216.04€ Brez DDV: 216.04€

Manfrotto BeFree Advance ALU Lever 2N1 stojalo ČRN - MKBFRLA4B-BHM (z glavo RC2 Quick release,max 8 kg, torba)

 Manfrotto Befree 2N1 aluminijasto stojalo Ball glavo je idealna rešitev za napredne hobi fotografe. Stojalo združuje vsestranskost z največjo zmogljivostjo in je idealno za potovalno fotografijo.Zaradi ergonomske zasnove je Manfrotto Befree 2N1 intuitiven in enostaven za uporabo, zato lahko..

238.40€ Brez DDV: 238.40€

Manfrotto BeFree Advance ALU Lever 3Way LIVE - MKBFRLA4BK-3W ()

Manfrotto Befree 3-Way Live Advanced komplet vsebuje inovativen model stojala vodilne družine Befree Advanced vodilnega podjetja Manfrotto za fotografiranje in snemanje med potovanjem, posebej razvit za fotografe in videografe na ravni hobijev in amaterjev, nudi največjo zmogljivost, stabilnos..

293.30€ Brez DDV: 293.30€

Manfrotto BeFree Advance ALU Lever Sony Alpha - MKBFRLA-3W (z glavo 3Way LIVE, torba, nosilnost 6kg)

Manfrotto Befree 3-way Live Advanced, razvit za Sonyjevo serijo fotoaparatov Alpha, je inovativen model Manfrottove vodilne serije stojal, posebej razvite za uporabnike serij fotoaparatov Sony Alpha, za največjo zmogljivost in vzdržljivost v vseh kotih fotografiranja. Befree 3-way Live Advanced..

293.30€ Brez DDV: 293.30€

Manfrotto BeFree Advance ALU Lever Sony Alpha - MKBFRLA-BH (z glavo RC2 Quick release,max 8 kg, torba)

Manfrotto Befree Advanced Alpha potovalno stojalo je posebna različica Manfrotto Befree Advanced, namenjenega vsem uporabnikom fotoaparata Sony α, ki želijo doseči največjo zmogljivost in stabilnost na vseh položajih fotografiranja. Priložena aluminijasta ploščica je zasnovana tako, da se popo..

216.04€ Brez DDV: 216.04€

Manfrotto BeFree Advance ALU TWT stojalo ČRN - MKBFRTA4BK-BH (z glavo RC2 Quick release, max 8 kg, torba)

Manfrotto Befree Advanced Twist potovalno stojalo s kroglično glavo je idealna rešitev za napredne hobi fotografe, ki želijo doseči največjo učinkovitost, tudi kadar potujejo. Njegova ergonomska zasnova omogoča intuitivno in hitro uporabo tudi za najzahtevnejše fotografe, tako da se osredotoč..

216.04€ Brez DDV: 216.04€

Manfrotto BeFree Advance ALU TWT stojalo moder - MKBFRTA4BL-BH (z glavo RC2 Quick release,max 8 kg, torba)

Manfrotto Befree Advanced Twist potovalno stojalo s kroglično glavo je idealna rešitev za napredne hobi fotografe, ki želijo doseči največjo učinkovitost, tudi kadar potujejo.Njegova ergonomska zasnova omogoča intuitivno in hitro uporabo tudi za najzahtevnejše fotografe, tako da se osredotočajo na u..

209.97€ Brez DDV: 209.97€

Manfrotto BeFree Advance ALU TWT stojalo rdeč - MKBFRTA4RD-BH (z glavo RC2 Quick release, max 8kg, torba)

Manfrotto Befree Advanced Twist potovalno stojalo s kroglično glavo je idealna rešitev za napredne hobi fotografe, ki želijo doseči največjo učinkovitost, tudi kadar potujejo.Njegova ergonomska zasnova omogoča intuitivno in hitro uporabo tudi za najzahtevnejše fotografe, tako da se osredotočajo na u..

216.04€ Brez DDV: 216.04€

Manfrotto BeFree Advance Karbon TWT stojalo ČRN - MKBFRTC4-BH (z glavo RC2 Quick release, max 8 kg, torba)

Manfrotto Befree Advanced Carbon Tripod Kit je idealna rešitev za fotografe, ki si želijo izjemno lahke podpore z največjo zmogljivostjo v gibanju. Noge iz karbonskega stojala so zasnovane tako, da zmanjšajo težo, hkrati pa zagotavljajo največjo stabilnost in vzdržljivost. Zaradi svoje ergonoms..

346.68€ Brez DDV: 346.68€

Manfrotto BeFree Centralni steber skrajšan - BFRSCC ()

Manfrotto Befree skrajšan sredinski stolpec je koristen pripomoček za celotno serijo Befree in je še posebej primeren, če želite ustvariti posnetke od blizu. Ta krajši stolpec lahko uporabite namesto tistega, ki je vključen v modele Befree. To vam omogoča, da nastavite najmanjšo delovno višino in om..

24.39€ Brez DDV: 24.39€

Manfrotto BeFree GT ALU stojalo ČRN - MKBFRTA4GT-BH (z glavo RC2 Quick release, max 8 kg, torba)

Manfrotto Befree GT potovalno stojalo je idealna rešitev za profesionalne fotografe, ki potrebujejo največjo zmogljivost v gibanju. Manfrotto Befree GT je najbolj profesionalna rešitev v Manfrottovi ponudbi potovalnih stojal. Je popolna kombinacija mobilnosti (velikost embalaže je le 43 cm) in ..

260.26€ Brez DDV: 260.26€

Manfrotto BeFree GT Karbon stojalo ČRN - MKBFRTC4GT-BH (z glavo RC2 Quick release, max 10kg, torba)

Manfrottov Befree GT Carbon komplet je idealna rešitev za profesionalne fotografe, ki potrebujejo lahek format z maksimalno zmogljivostjo na poti. Befree GT je najbolj profesionalna rešitev v Manfrottovi široki paleti potovalnih stojal. To je popolna kombinacija mobilnosti (velikost pakiranja je..

422.93€ Brez DDV: 422.93€

Manfrotto BeFree GT XPRO ALU stojalo ČRN - MKBFRA4GTXPBH (z glavo RC2 Quick release)

Manfrotto Befree GT XPRO Alu je prvo Manfrotto potovalno stojalo, namenjen profesionalnim makro fotografom. Novo aluminijasto stojalo, ki združuje mobilnost z največjo vsestranskostjo, ki fotografom omogoča, da razširijo svoje kreativne meje. Nastavitve in krmiljenja Befree GT XPRO so ergonomsk..

314.14€ Brez DDV: 314.14€

Manfrotto BeFree GT XPRO Karbon stojalo ČRN - MKBFRC4GTXPBH (z glavo RC2 Quick release)

Manfrotto Befree GT XPRO Carbon je prvo Manfrotto potovalno stojalo, namenjeno profesionalnim makro fotografom. Nov karbon za potovanje z ogljikom, ki združuje mobilnost z največjo vsestranskostjo, ki fotografom omogoča, da razširijo svoje kreativne meje. Nastavitve in krmiljenja Manfrotto Befr..

466.14€ Brez DDV: 466.14€

Manfrotto BeFree Karbon GT Sony Alpha stojalo - MKBFRTC4GTABH ()

Manfrotto Befree GT Carbon Alpha je posebna različica Befree GT Carbon stojala in je še posebej primerna za vse uporabnike modelov Sony α, ki želijo maksimalno zmogljivost in stabilnost pri vseh vrstah fotografiranj. Priložena Quick Release plošča je zasnovana tako, da se popolnoma prilega ohiš..

422.93€ Brez DDV: 422.93€

Manfrotto BeFree Leveling steber - BFRLVLC ()

..

55.40€ Brez DDV: 55.40€

Prikazujem 1 do 16 od 16 (1 strani)
Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2022