BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Išči - Element MII

Izdelki kateri se ujemajo z kriterijem iskanja

Primerjaj izdelek (0)

Mreža
Seznam
Manfrotto Element MII ALU črn - MKELMII4BK-BH (glava Quick release, torba, 4 sek.)

Manfrotto Element MII aluminijasto stojalo črne barve je kot nalašč za ambiciozne ljubiteljske fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate ali DSLR, saj je kljub majhni teži izjemno stabilen. Kolekcija Manfrotto Element MII je nastala iz linije izdelkov Element Big. Element MII (kjer "MII" ..

141.31€ Brez DDV: 141.31€

Manfrotto Element MII ALU mobil BT črn - MKELMII4BMBBH (glava Quick release, torba, 4 sek.,MCLAMP,)

Kot nalašč za ljubiteljske fotografe in ambiciozne fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate, CSC, DSLR, pa tudi pametne telefone. Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium v črni barvi je kljub majhni teži izredno stabilen in fotografom, ki uporabljajo pametni telefon in fotoaparat, omogo..

162.66€ Brez DDV: 162.66€

Manfrotto Element MII ALU mobil BT rdeč - MKELMII4RMBBH (glava Quick release, torba, 4 sek.,MCLAMP,)

Kot nalašč za ljubiteljske fotografe in ambiciozne fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate, CSC, DSLR, pa tudi pametne telefone. Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium v rdeči barvi je kljub majhni teži izredno stabilen in fotografom, ki uporabljajo pametni telefon in fotoaparat, omog..

161.65€ Brez DDV: 161.65€

Manfrotto Element MII ALU modr - MKELMII4BL-BH (glava Quick release, torba, 4 sek.)

Manfrotto Element MII aluminijasto stojalo modre barve je kot nalašč za ambiciozne ljubiteljske fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate ali DSLR, saj je kljub majhni teži izjemno stabilen. Kolekcija Manfrotto Element MII je nastala iz linije izdelkov Element Big. Element MII (kjer "MII"..

141.31€ Brez DDV: 141.31€

Manfrotto Element MII ALU rdeč - MKELMII4RD-BH (glava Quick release, torba, 4 sek.)

Manfrotto Element MII aluminijasto stojalo rdeči barve je kot nalašč za ambiciozne ljubiteljske fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate ali DSLR, saj je kljub majhni teži izjemno stabilen. Kolekcija Manfrotto Element MII je nastala iz linije izdelkov Element Big. Element MII (kjer "MII"..

141.31€ Brez DDV: 141.31€

Manfrotto Element MII CF mobil BT - MKELMII4CMBBH (glava Quick release, torba, 4 sek.,MCLAMP,)

Kot nalašč za ljubiteljske fotografe in ambiciozne fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate, CSC, DSLR, pa tudi pametne telefone. Manfrotto Element MII Mobile Carbon je kljub majhni teži izredno stabilen in fotografom, ki uporabljajo pametni telefon in fotoaparat, omogočajo brez težav ali..

233.83€ Brez DDV: 233.83€

Manfrotto Element MII Monopod ALU črn - MMELMIIA5BK (teža:0,5kg)

Manfrotto Element MII kompaktni aluminijasti monopod s 5 segmenti, ki ga je mogoče odlično uporabiti z DSLR, mirrorless, kompaktnimi fotoaparati in celo pametnimi telefoni (z glavo ali nosilcem, ki se prodajajo posebej). Monopod Manfrotto Element MII lahko nosi do 15 kg in nudi stabilnost, p..

50.83€ Brez DDV: 50.83€

Manfrotto Element MII Monopod ALU rdeč - MMELMIIA5RD (teža:0,5kg)

Manfrotto Element MII kompaktni aluminijasti monopod s 5 segmenti, ki ga je mogoče odlično uporabiti z DSLR, mirrorless, kompaktnimi fotoaparati in celo pametnimi telefoni (z glavo ali nosilcem, ki se prodajajo posebej). Monopod Manfrotto Element MII lahko nosi do 15 kg in nudi stabilnost, p..

50.83€ Brez DDV: 50.83€

Manfrotto Element MII Video Monopod Twist A4 - MVMELMIIA4 ()

Ta robusten in ultra-prenosni video monopod je idealen izdelek za ljubitelje in potujoče snemalce, ker je idealen za snemanje porok, korporativnih videov, intervjujev in dokumentarcev ter vseh tistih dinamičnih situacij, kjer resnično štejeta okretnost in natančnost. Kompakten, lahek in ..

91.49€ Brez DDV: 91.49€

Manfrotto Element MII Video Monopod Twist A4 - MVMELMIIA4LIV (z video glavo)

 Ta robusten in ultra-prenosni video monopod je idealen izdelek za ljubitelje in potujoče snemalce, ker je idealen za snemanje porok, korporativnih videov, intervjujev in dokumentarcev ter vseh tistih dinamičnih situacij, kjer resnično štejeta okretnost in natančnost. Kompakten, lahe..

172.83€ Brez DDV: 172.83€

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)
Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2022