Zadnji kosi

Manfrotto Alpha S.H.O.T. Grip stojalo (055 noge) za lov in streljanje - MK-R03-SD

Manfrotto, vodilni svetovni proizvajalec za foto, video in studijsko opremo. Manfrotto združuje visokokakovostne materiale, tehnološko znanje in inovacije z vrhunskim italijanskim dizajnom. Iščete kvalitetno stojalo za fotografiranje, foto glavo za stativ, nahrbtnik za fotoaparat, foto torbo ali ostale dodatke za vaš fotoaparat? Manfrotto je prava izbira.

Manfrotto

Manfrotto Alpha S.H.O.T.

- Izjemna togost stativa za najzahtevnejše snemalce
- Visokokakovostna, pametna italijanska zasnova podjetja Manfrotto
- Neodvisen podaljšek osrednjega stebrička za hitro menjavo
- Sistem Quick Power Lock v kombinaciji z alu cevmi D-Shape
- Kljuka za pritrditev dodatne uteži ali torbe za povečanje stabilnosti


  • Razpoložljivost: Izdelka trenutno ni na zalogi
  • 559,16€

  • Brez DDV: 458,33€
  • Šifra: MK-R03-SD

Deli na

 

Manfrotto Alpha S.H.O.T. Grip stojalo (055 noge) za lov in streljanje - MK-R03-SD

 

Komplet Grip PRO je zasnovan za športne strelce, ki zahtevajo brezkompromisno zmogljivost, in ponuja popolno ravnovesje med hitrostjo, svobodo in stabilnostjo. Ta mojstrovina italijanskega inženirja združuje inovativno glavo za oprijem z neverjetno stabilnim stativom in postavlja nove standarde odličnosti na terenu.
Revolucionarna zasnova glave za oprijem vam omogoča svobodo pri postavljanju puške ali optike kot še nikoli prej. Z eno roko lahko puško/optiko odklenete, premaknete, namestite in zaklenete zaradi ergonomskega ročaja za oprijem.
Novo sedlo Manfrotto brez težav ohranja stabilnost vaše puške v položaju, saj tehta le 494 g (1,08 lb) in je izdelano na CNC iz trdnega aluminijastega bloka, z jeklenimi montažnimi navoji 1/4-20 in rezervnimi navoji 3/8-16, kar zagotavlja vzdržljivost in zanesljivost.

 

Komplet ALPHA S.H.O.T Grip PRO, izdelan po strogih standardih, se ponaša z robustno aluminijasto konstrukcijo, ki lahko prenese do 8 kg (17,63 lb) tovora. Tehta le 3,8 kg (8,4 lb), zato zagotavlja izjemno togost in stabilnost, kar zagotavlja, da vaša oprema ostane varna v vseh razmerah. Z največjo višino 187 cm in premerom cevi 30 cm zagotavlja vsestranskost, ki jo potrebujete za vsak scenarij snemanja.
Komplet Grip PRO Kit ima edinstveno izbirno stikalo za izbiro kota nog, ki omogoča nemoten prehod iz stoječega v ležeči položaj z lahkoto. Ta komplet, izdelan z visokokakovostnim italijanskim dizajnom podjetja Manfrotto, združuje zmogljivost in prefinjenost. Kljub impresivni zmogljivosti

 


Tehnične lastnosti
Material aluminij
Max. nosilnost 8 kg
Teža 3.8 kg
Min. višina 26.0 cm
Zaprta dolžina 78.0 cm
Max. višina 187 cm
Vrsta glave joistik glava
Barva maskirna, bež, črna
Tip zaklepanja Flip Lock