BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto EzyFrame zložljivo ozadje


Manfrotto EzyFrame Vintage foto zložljivo ozadje 2 m x 2,3 m je koncept zložljivega ozadja velikega formata, ki ponuja veliko večje območje fotografiranja za zelo uspešne Manfrotto Vintage površine zložljivih ozadij.Dodatna širina in višina v kombinaciji s kvadratnejšim formatom ponuja znatno povečano površino (za kar 46%), idealno za družinske portrete, bolj animirane akcijske poze, modna in reklamna snemanja.Manfrotto EzyFrame Vintage foto zložljivo ozadje 2 m x 2,3 m je koncept zložljivega ozadja velikega formata, ki ponuja veliko večje območje fotografiranja za zelo uspešne Manfrotto Vintage površine zložljivih ozadij.

Dodatna širina in višina v kombinaciji s kvadratnejšim formatom ponuja znatno povečano površino (za kar 46%), idealno za družinske portrete, bolj animirane akcijske poze, modna in reklamna snemanja.Ključne funkcije

- za uporabnike, ki želijo preklapljati med različnimi ozadji, so na voljo ozadja različnih barv

- preprost lahek aluminijast okvir, ki ga lahko sestavite v le nekaj minutah

- sponke, ki jih je enostavno pritrditi, omogočajo hitro pritrditev/odstranitev ozadja iz blaga

-  ozadje je tesno napeto na okvir in je brez gub

- vakuumsko oblikovana EVA toga torba, idealna za shranjevanje in transport opreme za razsvetljavo. Trdna lupina, prevlečena s tkanino, ščiti vsebino pred udarci.
Dodatne koristi
Velikformat: 2 m x2,3 m ponuja veliko večjo površino zafotografiranje kot naša zložljiva ozadja v slogu 'pop-up'. Dodatnaširina in višina nudita povečano površino za več kot 46 %,kar ustvarjalcu vsebine omogoča, da postavi več subjektov inuporabi velike rekvizite. Idealen za družinske portrete, boljanimirane akcijske poze, modna in reklamna snemanja.

Zložljiva ozadja: Sistem zložljivih ozadij velikega formata, ki ponuja veliko večjo površino fotografiranja za zelo uspešne Manfrotto Vintage površine ozadij za fotografiranje, ki se zložijo v priročno togo torbico.

15 cm trak: Prevleke za ozadje EzyFrame Vintage vključujejo majhno 15 cm obrobo vzdolž spodnjega roba, ki skrije aluminijast okvir in omogoča uporabniku, da kombinira ozadje z izbrano talno površino, ko snema slike v polni dolžini.Širok nabor dodatkov za Manfrotto EzyFrame zložljiva ozadja


NOVO! Manfrotto LA8452 - Manfrotto podporna noga za EzyFrame zložljivo ozadje

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2023