Zadnji kosi

EasyPix My Studio Wireless MIC DUO mikrofon - MYSTUDIO62022

Easypix so znani po inovativnih izdelkih, ki združujejo visoko kakovost, enostavno uporabo in dostopne cene. Njihova ponudba vključuje digitalne fotoaparate, videokamere, akcijske kamere in pametne kamere, ki so priljubljeni med ljubiteljskimi in profesionalnimi uporabniki ter športnimi navdušenci. Smartphone dodatki so namenjeni za popolno fotografiranje ali snemanje videov z vašim pametnim telefonom. Za doseganje vrhunskih rezultatov.

EasyPix

Brezžična mikrofona s polnilno postajo sta idealna za vlogerje, ustvarjalce vsebin, live-streaming, meetinge in še veliko več.


  • Razpoložljivost: Zadnji kosi
  • 139,90€

  • Brez DDV: 114,67€
  • Šifra: MYSTUDIO62022

Deli na

EasyPix My Studio Wireless MIC DUO mikrofon  - MYSTUDIO62022

 

MyStudio Wireless MIC DUO je kompakten, ultra prenosljiv in vsestranski dvojni lavalier mikrofon in dvokanalni sprejemnik, vklj. etui za polnjenje.

Združljiv s fotoaparati, pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki, računalniki in vsemi napravami z zvočnim vhodom, MyStudio Wireless Mic Duo zagotavlja kristalno čiste visokokakovostne zvočne posnetke za izboljšanje vaše vsebine in olajšanje ustvarjalnega procesa kot kdaj koli prej.

Zmogljive funkcije:


- Dvokanalni sistem za dva uporabnika hkrati
- Profesionalna kakovost zvoka
- Visoka stabilnost prenosa
- Prilagodljiv nadzor ojačanja
- Univerzalna združljivost

 

Kristalno čist zvok

MyStudio Wireless MIC DUO je bil zasnovan za zagotavljanje popolnega ravnovesja priročnosti in kakovosti. Digitalni prenos 2,4 GHz zagotavlja stabilnost povezave, tako da lahko preprosto uživate v ustvarjalnem procesu.

Mikrofoni in oddajnik so prav tako vnaprej seznanjeni, medtem ko priložena vetrobranska stekla nudijo dodatno raven nadzora v vetrovnih razmerah. 3-stopenjsko zmanjšanje ojačenja, vgrajeno v vsak mikrofon, doda še zadnji pridih nadzora nad vašim zvokom.

 

Domet do 150m razdalje

Seveda kakovost videoposnetkov današnjih pametnih telefonov zagotavlja, da je snemanje videa odlične kakovosti na poti lažje kot kdaj koli prej. Zdaj pa MyStudio Wireless MIC DUO vašim zvočnim posnetkom doda enako kakovost in brezžično udobje.

Brez kablov, o katerih bi morali skrbeti, in mikrofona, pritrjenega na oblačila, lahko postanete resnično mobilni, medtem ko govorite z običajno glasnostjo do 150 metrov stran od kamere (vidno polje).

 

Brezmejna uporaba

Vlogiranje, YouTube, ustvarjanje vsebine, intervjuji, predstavitve v živo, pretakanje v živo – ne glede na nalogo, če potrebuje vaš glas, MyStudio Wireless MIC DUO zagotavlja vsakič.
Uporabite en mikrofon za prikaz lastne predstavitve v kamero ali povežite drugi mikrofon za razgovor z gosti ali skupno ustvarjanje vsebine.

 

Združljivo z napravami za snemanje zvoka

Od pametnih telefonov in tabličnih računalnikov do kamer in računalnikov, še nikoli ni bilo toliko načinov za zajemanje in snemanje zvoka. MyStudio Wireless MIC DUO vsebuje različne možnosti za povezavo, vključno z USB-C in 3,5 mm TRS v TRRS, medtem ko ima vsak mikrofon tudi 3,5 mm avdio vhod, če želite povezati svoj mikrofon z reverjem na oddajnik mikrofona.

 


Tehnične lastnosti
Čas delovanja Mikrofoni: 10h Polnilna torbica: Tri polnjenja (za mikrofone in sprejemnik skupaj)