BREZPLAČNA POŠTNINA - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394 in cumulus.narocila@gmail.com
(0)
50%
Manfrotto Pixi Mini stojalo + Manfrotto Lumimuse LED lučka

Manfrotto Pixi Mini stojalo + Manfrotto Lumimuse LED lučka

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: Cum_1
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
63.90€ 127.80€ Brez DDV: 63.90€

Velik, svetel in močan. Manfrotto Lumimuse 8 je največja LED lučka v seriji Lumimuse, vendar jo je vseeno enostavno shraniti v kateri koli žep in jo odnesti s seboj.


Vrhunec Lumimuse 8 je držalo filtra z zaskočnim zaklepom in priložen komplet filtrov. Filtri vplivajo na barvno temperaturo ali razpršitev LED luči. Filtri in držala filtrov so na voljo v praktični filtrirni škatli. Za še bolj kreativne aplikacije so na voljo dodatni filtri in barve.


Ta LED luč zagotavlja učinkovito osvetlitev v najrazličnejših okoljih in vam ponuja široko paleto uporabe. Za uravnavanje jakosti svetlobe se lahko zatemni v štirih korakih. Zato lahko v vsaki situaciji nastavite pravo osvetlitev.


Baterijo LiPo, ki je priložena napravi Lumimuse 8, lahko napolnite s kablom USB. Zato lahko fotografirate dlje kot kdaj koli prej, ne da bi prekinili svoje delo za polnjenje osvetlitve.


Zahvaljujoč hot shoe nastavku in standardnim navojem 6,4 mm lahko LED luč pritrdite na široko paleto dodatkov. Manfrotto Lumimuse 8 je zato mogoče pritrditi neposredno na vaše stojalo ali drugo držalo.


Manfrotto Lumimuse LED lučko dobite v kompletu z Manfrotto Mini PIXI namiznim stojalom.


Manfrotto Mini PIXI stojalo za vsako priložnost. Manfrotto PIXI je popolno mini stojalo za kompaktne fotoaparate. To je optimalna rešitev za fotografe, ki iščejo lahek, uporabniku prijazen in še posebej enostaven za prevoz stojala.


Manfrotto PIXI vas podpira pri snemanju gladkih in gladkih videov. Če ne potrebujete nog stojala, jih lahko preprosto zaprete in uporabite kot ročaj za edinstveno delo profesionalnega fotoaparata.


Intuitivni pritisni gumb omogoča hitro postavitev in zaklepanje kroglične glave. S pritiskom na gumb sprostite kroglico, ki jo lahko nato prosto premikate. Če s prstom snamete gumb, se krogla samodejno zaklene v izbranem položaju.


Manfrotto PIXI navdušuje s svojim edinstvenim dizajnom in minimalističnim italijanskim slogom. Ta visokokakovosten izdelek je izdelan iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč svoji trdni konstrukciji nudi varno podlago v vsaki situaciji. Gumijasta stopala zagotavljajo stabilno nedrseče stojalo na kateri koli površini.


PIXI ima 1/4“ priključni navoj in je zato primeren za uporabo z več različnimi digitalnimi napravami (teža do največ 1kg).

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020