BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
30%
Manfrotto twin legs ALU stojalo MVT502AM, - MVK500AM (MVH500A Video glava + torba,)

Manfrotto twin legs ALU stojalo MVT502AM, - MVK500AM (MVH500A Video glava + torba,)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVK500AM
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
419.99€ 601.86€ Brez DDV: 419.99€

Manfrotto video komplet MVK500AM


Hitra konstrukcija in enostavno rokovanje. Ta sistem zagotavlja odlične posnetke. Stojalo z lahkotnim video nagibom (stransko zaklepanje) je najboljši video sistem za vse profesionalce. S tem sistemom postane tudi najtežje delo otroška igra. Ponuja izjemne lastnosti, ki vam omogočajo, da dosežete odlične rezultate tudi pod časovnim pritiskom. Poleg tega ga je mogoče enostavno prenašati z enega delovnega mesta na drugega. Posebej pametna rešitev je bočno zaklepanje. Omogoča fotoaparatu, da se zaskoči ob strani s hitro pritrdilno ploščo, pritrjeno od zgoraj, namesto od zadaj. Tako boste še hitreje pripravljeni za uporabo. Oprema je varno zaklenjena, dodatna varnost ni potrebna.


Fluidne kartuše na plošči in nagibni osi zagotavljajo izjemno tekoče premike in preprečujejo sunkovite gibe. To sofisticirano stojalo s tekočim video nagibom je primerno tudi za fotoaparate z izmenljivimi objektivi in širšimi fotoaparati DSLR s funkcijo HD videa. Ima vnaprej nastavljeno protiutež 2,4 kg in ima nosilnost do 5 kg. Dobava vključuje ustrezno torbico, v kateri se lahko sistem po delu varno shrani.


Poleg tega ima stojalo s tekočim video nagibom 9,5-milimetrski priključek Easy-Link za pritrditev dodatkov, kot je npr zunanji monitor. Inovativne, funkcionalne noge za stojalo, izdelane iz aluminija, zagotavljajo majhno težo in so kompaktno kompaktne. Za pritrditev trinožnega sistema za transport se uporablja poseben gumijast pas. Stojalo ima posebej varno zaporo nog. To zagotavlja trdno pritrditev v nastavljeni višini. Gumijaste noge zagotavljajo dodatno stabilnost.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2024