(0)
10%
Manfrotto kamera slider 60cm - MVS60A (max. nos. 10kg, teža 2,2kg)

Manfrotto kamera slider 60cm - MVS60A (max. nos. 10kg, teža 2,2kg)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVS60A
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Cena z DDV
480.92€ 534.35€ Brez DDV: 480.92€
V samo nekaj preprostih korakih in v nekaj minutah lahko profesionalni videografi in fotografi dodajo vrednost sledilnih videoposnetkom in dosežejo popolnoma novo raven ustvarjalnosti, ki jih ločuje od drugih sodelavcev v poklicu. To je trda, a lahka, izjemno prenosljiva drsna rešitev, ki je hitro in enostavno nastavljena na stojalu, na tleh ali na kateri koli ravni površini. Slider ponuja širok izbor možnosti fotografiranja, pri tem pa zagotavlja popolnoma uravnotežen trenje, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi, da prilagodi ustvarjalni občutek posnetkov sledenja na notranjih in zunanjih lokacijah. Ta visokokakovostna trdna in stalna rešitev je v Italiji izdelana z najboljšimi ...

V samo nekaj preprostih korakih in v nekaj minutah lahko profesionalni videografi in fotografi dodajo vrednost sledilnih videoposnetkom in dosežejo popolnoma novo raven ustvarjalnosti, ki jih ločuje od drugih sodelavcev v poklicu. To je trda, a lahka, izjemno prenosljiva drsna rešitev, ki je hitro in enostavno nastavljena na stojalu, na tleh ali na kateri koli ravni površini. Slider ponuja širok izbor možnosti fotografiranja, pri tem pa zagotavlja popolnoma uravnotežen trenje, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi, da prilagodi ustvarjalni občutek posnetkov sledenja na notranjih in zunanjih lokacijah. Ta visokokakovostna trdna in stalna rešitev je v Italiji izdelana z najboljšimi materiali.:

popolnoma obdelan eloksiran aluminij; visokokakovostni jekleni kroglični ležaji; izjemno tiho, PSU - visoka zmogljivost polimernih koles. Številni standardni priključki omogočajo kombinacijo dodatkov in izdelkov, kot so roke in digitalni direktor.  

Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020