BREZPLAČNA POŠTNINA nad 30 € - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394 in cumulus.narocila@gmail.com
(0)
10%
Manfrotto alu Fast Twin MS video stojalo - MVTTWINFA ()

Manfrotto alu Fast Twin MS video stojalo - MVTTWINFA ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MVTTWINFA
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
613.04€ 681.16€ Brez DDV: 613.04€

Manfrotto 645 FTT Fast Twin aluminijasto stojalo ima dvojno cev in tehnologijo Ultra L-Lock lever za najbolj robustno podporo doslej. Stojalo je opremljeno s 2 v 1 polkroglo: standardno 100 mm posodo skupaj s 75 mm adapterjem, ki omogoča uporabo širšega spektra video glav. Odlikuje ga tudi sredinska povezava na zaklepanje, kjer lahko nastavite 3 kote.

Manfrotto 645 Fast Twin stojalo je bilo razvito s ciljem, da skrajšajo snemalcem videoposnetkov postavitev stojala. Sinhronizirani mehanizmi zapiranja med zgornjo in spodnjo ključavnico omogočajo videografom, da z eno zaporo nadzorujejo celotno nogo in začnejo delovati v rekordnem času. Novo stojalo zagotavlja največjo vsestranskost, saj podpira uporabo širokega izbora glav in zagotavlja največjo togost, hkrati pa je izjemno lahek.

Poleg tega je združljiv s teleskopskim povezovalnikom 2 v 1 (ki se prodaja kot dodatna oprema) in ima 3-kotni izbirni mehanizem za enostavno nastavitev. Opremljen je s špičastimi nogami z gumijastimi podplati za trden oprijem in prilagodljivost najrazličnejšim mestom fotografiranja.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020