BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto Pro Scrim All in One kit Medium 1,1x2,0m - MLLC1201K (1,25 STOP, črna prevleka, Srebrn/bel odbojnik,)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MLLC1201K
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Cena z DDV
640.49€ 711.66€ Brez DDV: 640.49€

Manfrotto Pro Scrim All In One Kit 1,1 x 2 m Medium vključuje: 1x lahek okvir, 3x tekstilne prevleke; (črna, dvostranski srebrno-beli odbojen in difuzor 1,25 stop), 2x nosilna glava in torba.


Pro Scrim All In One vključuje vse bistvene komponente, ki so potrebne ustvarjalnim ustvarjalcem slik, da prevzamejo nadzor nad svojo osvetlitvijo, tako da odbijajo, razpršijo in označijo vir svetlobe. Uporabniku omogočajo, da obvlada svojo nastavitev z enim kompaktnim in lahko prenosljivim kompletom, ki je idealen za zahtevne strokovnjake, ki želijo ohraniti odprte svoje ustvarjalne možnosti, hkrati pa ostanejo čim lažji in prenosnejši, ko delajo na poti.


Komplet se brez truda zloži v lastno trdno torbo z impresivno kompaktno zloženo velikostjo le 102 x 24 x 19 cm, zaradi česar je izjemno prenosljiv.


Čas nastavitve tega kompleta traja le nekaj minut, zahvaljujoč hitrem sestavljanju lahkega aluminijastega okvirja z notranjo elastično vrvico, ki zagotavlja, da vsi deli ogrodja ostanejo skupaj. Inovativni sponki na tekstilnih prevlekah so še en prihranek časa, saj jim omogoča hitro in enostavno pritrditev neposredno na okvir. Prehod na nadomestni tekstilni ovitek ne bi mogel biti enostavnejši, enostavno odpnite pritrjeni pokrov in nato pritrdite še enega naravnost na okvir, pri čemer ni potreben zamuden bungee kabelski sklop. Poleg tega trdi ohišji zadrgajo notranji predel in trakovi na ježki, da je vse varno na svojem mestu, pripravljeno za naslednje snemanje.


Druga fantastična lastnost tega kompleta je trpežna glava v obliki kita, ki omogoča, da se okvir postavi točno tam, kjer je potreben, ko ga pritrdite na trdno svetlobno stojalo s 16 mm (5/8 ") cevjo.


Ti izjemno vsestranski kompleti za nadzor svetlobe bodo zagotovo ujeli domišljijo današnjih ustvarjalnih ustvarjalcev slik. Njihova kompaktna oblika, izjemno hiter čas nastavitve in inovativen dizajn olajšajo nošenje osnovnih svetlobnih orodij za različne svetlobne situacije, kar odpira celo vrsto ustvarjalnih priložnosti.


Na voljo v štirih različnih velikostih; Small 1,1 m x 1,1 m, Medium 1,1 m x 2 m, Large 2 m x 2 m in Extra Large 2,9 m x 2,9 m.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021