BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto Pro Light Reloader Tough-55 HighLid - MB-PL-RL-TH55 (potovalni kovček s koleščki)

Manfrotto Pro Light Reloader Tough-55 HighLid - MB-PL-RL-TH55 (potovalni kovček s koleščki)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-PL-RL-TH55
  • Razpoložljivost: Ni na zalogi
  • Cena z DDV
310.97€ 345.52€ Brez DDV: 310.97€Manfrotto Pro Light Tough H-55 foto potovalni kovček na koleščkih, ki ustreza najstrožjim zahtevam mednarodnih letalskih prevoznikov za ročno prtljago. Namenjen je profesionalnim fotografom in videografom, ki iščejo robustno in lahko prenosno rešitev z trdo lupino, ki zagotavlja optimalno zaščito vaše opreme.


Manfrotto Pro Light Tough H-55 združuje visoko stopnjo varnosti z največjo mobilnostjo. V Italiji izdelan kovček iz lahkih in trajnih materialov, ki temelji na proizvodnih načelih, ki ustrezajo vojaškim standardom.


Primeren za profesionalen DSLR z 400 mm objektivom, drugim DSLR in do 4 dodatnimi objektivi. Notranjost se z delilniki prilagodi ustrezni opremi. Poleg tega ohišje varuje dragoceno opremo v vseh vremenskih razmerah pred vodo, prahom in drugim fizičnim učinkom. Če v notranjosti odstranite delilnike, se fotografski kovček hitro spremeni v potovalnega.


Trdi Pro Light Tough H-55 kovček je opremljen z dvostopenjskim teleskopskim ročajem, kot tudi z zgornjim in stranskim ročajem. Posebna varnostna ključavnica učinkovito zaščiti notranjost ohišja pred nepooblaščenim dostopom. Poleg tega ima kovček zunanji nosilec za veliko stojalo, katerega varno pritrdite z kovinskimi sponkami.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021