BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto Pro Light Reloader Spin-55 potovalni - MB-PL-RL-S55 (kovček s koleščki)

Manfrotto Pro Light Reloader Spin-55 potovalni - MB-PL-RL-S55 (kovček s koleščki)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-PL-RL-S55
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
376.93€ 418.81€ Brez DDV: 376.93€Manfrotto Pro Light Spin-55 foto potovalni kovček na koleščkih, ki ustreza najstrožjim zahtevam mednarodnih letalskih prevoznikov za ročno prtljago. Namenjen je profesionalnim fotografom in videografom, ki iščejo prenosno in elegantno potovalno torbo, ki zagotavlja optimalno zaščito vaše opreme.


Zunanjost Pro Light Spin-55 je narejena iz visoko vzdržljive, vodoodbojne nylon tkanine, ojačane na vogalih in dnu. Poleg tega je vključen zaščitni dežni pokrov za zaščito pred ekstremnimi vremenskimi vplivi. Kovček dobi stabilno strukturo prek notranje EVA lupine. V notranjosti je individualno nastavljiva enodelna zaščita, ki je opremljena s sistemom za zaščito kamer Manfrotto, ki ščiti opremo pred udarci in učinkovito zmanjšanje vibracije.

Zahvaljujoč štirim dvojnim koleščkom je mogoče kovček Pro Light Spin-55 manevrirati v najožjih prostorih in olajša profesionalnim fotografom in videografom prevoz težke opreme.


55 x 35,5 x 22 cm Spin-55 kovček lahko drži naslednjo opremo: profesionalen DSLR fotoaparat s pritrjenim 70-200 mm objektivom, dodaten DSLR in do 4 objektive, Premium-DSLM z dodatnimi objektivi in en DJI Mavic Pro Combo Kit. Dostop do fotografske opreme je možen iz dveh strani. 15’’ prenosni računalnik lahko shranite v žep za hiter dostop. Notranji delilniki se lahko hitro prilagodijo opremi. Poleg tega kovček omogoča pritrditev stojala na zunanjo stran.

Če v notranjosti odstranite delilnike, se fotografski kovček hitro spremeni v potovalnega. Kovčku je priložena ključavnica s 3- mestno kombinacijo.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021