BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto Pro Light Reloader Hybrid-55 potovalni k - MB-PL-RL-H55 (koleščki za 2 DSLR fotoaparata/kamero + 4/5 objekt)

Manfrotto Pro Light Reloader Hybrid-55 potovalni k - MB-PL-RL-H55 (koleščki za 2 DSLR fotoaparata/kamero + 4/5 objekt)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-PL-RL-H55
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
367.52€ 408.35€ Brez DDV: 367.52€Manfrotto Pro Light Switch-55 2v1 potovalni kovček na koleščkih, ki ustreza najstrožjim zahtevam mednarodnih letalskih prevoznikov za ročno prtljago. Namenjen je profesionalnim fotografom in videografom, ki iščejo prenosno in elegantno potovalno torbo, ki zagotavlja optimalno zaščito vaše opreme.


55 x 35,5 x 23 cm Switch-55 kovček je najbolj vsestranski izdelek v kolekciji Pro Light kovčkov. Kovček se v trenutku spremeni v profesionalni fotoaparat nahrbtnik. Odvisno od uporabe, naramni pasovi izpolnjujejo dvojno funkcijo: po eni strani ščitijo sprednjo stran, po drugi strani pa zagotavljajo optimalno udobje, ker ublažijo hrbet nosilca v nahrbtniku proti valjčkom.


Zunanja stran Pro Light Switch-55 je narejena iz visoko vzdržljive, vodoodporne nylon tkanine, ojačane na vogalih in dnu. Poleg tega je vključen zaščitni dežni pokrov za zaščito pred ekstremnimi vremenskimi vplivi. Kovček dobi stabilno strukturo prek notranje EVA lupine. V notranjosti je individualno nastavljiva enodelna zaščita, ki je opremljena s sistemom za zaščito kamer Manfrotto, ki ščiti opremo pred udarci in učinkovito zmanjšanje vibracije.

Poleg tega je kovček opremljen z visoko kakovostnimi, robustnimi in gladkimi zadrgami, ki omogočajo hiter dostop do vsebine kovčka. Dva gladka in trajna kolesa, združena z dvema trdnima spodnjima nogama, ojačanim vogalom in posebnimi zaščitnimi trakovi, zagotavljata varen prevoz.


V Manfrotto Pro Light Switch-55 kovčku/nahrbtniku je dovolj prostora za DSLR fotoaparat s pritrjenim 400 mm objektivom, dodaten DSLR in do 4 objektive ali kamero z objektivom in dodatno opremo. 2 mrežasta žepa za dodatno opremo in lahko dostopen sprednji žep v katerega lahko shranite 17’’ prenosni računalnik in osebne stvari. Poleg tega kovček omogoča pritrditev stojala na zunanjo stran.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021