BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto Pro Light Reloader Air-50 potovalni - MB-PL-RL-A50 (kovček s koleščki za DSLR fotoaparat/kamero)

Manfrotto Pro Light Reloader Air-50 potovalni - MB-PL-RL-A50 (kovček s koleščki za DSLR fotoaparat/kamero)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-PL-RL-A50
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
310.97€ 345.52€ Brez DDV: 310.97€Manfrotto Pro Light Air-50 foto potovalni kovček na koleščkih, ki ustreza najstrožjim zahtevam mednarodnih letalskih prevoznikov za ročno prtljago. Namenjen je profesionalnim fotografom in videografom, ki iščejo prenosno in elegantno potovalno torbo, ki zagotavlja optimalno zaščito vaše opreme.


Zunanjost Pro Light Air-50 je narejena iz visoko vzdržljive, vodoodbojne nylon tkanine, ojačane na vogalih in dnu. Poleg tega je vključen zaščitni dežni pokrov za zaščito pred ekstremnimi vremenskimi vplivi. Kovček dobi stabilno strukturo prek notranje EVA lupine. V notranjosti je individualno nastavljiva enodelna zaščita, ki je opremljena s sistemom za zaščito kamer Manfrotto, ki ščiti opremo pred udarci in učinkovito zmanjšanje vibracije.

Poleg tega je kovček opremljen z visoko kakovostnimi, robustnimi in gladkimi zadrgami, ki omogočajo hiter dostop do vsebine kovčka. Dva gladka in trajna kolesa, združena z dvema trdnima spodnjima nogama, ojačanim vogalom in posebnimi zaščitnimi trakovi, zagotavljata varen prevoz.


Kljub zelo majhnih dimenzij (50 x 35 x 20 cm) je dovolj prostora za DSLR fotoaparat s pritrjenim 70/200 mm objektivom, dodaten DSLR in do 4 objektive, kot tudi celoten CSC komplet. 2 mrežasta žepa za dodatno opremo in lahko dostopen sprednji žep v katerega lahko shranite 15’’ prenosni računalnik in osebne stvari.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021