BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
15%
Manfrotto Element Traveller kit SMALL siv - MKELES5GY-BH (glava Quick release, torba)

Manfrotto Element Traveller kit SMALL siv - MKELES5GY-BH (glava Quick release, torba)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKELES5GY-BH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
110.17€ 129.61€ Brez DDV: 110.17€

Manfrotto majhno potovalno stojalo Element s kroglično glavo je odlična izbira za fotografske navdušence, ki iščejo izjemno majhno potovalno stojalo, ki je zanesljiv, lahek in enostaven za uporabo.


Manfrotto Element Travel Small je cenovno ugodeno, kompaktno in trpežno aluminijasto stojalo s kroglično glavo, ki je prav tako vsestransko. Razteza se do 143 cm višine, zložen pa je dolg samo 32 cm. Popoln kompromis med prenosljivostjo in zmogljivostjo.


Noge stojala se širijo neodvisno in omogočajo vsestransko pozicioniranje na skoraj vsaki površini. Mehanizem zaklepanja omogoča fotografom popoln položaj s gladkimi, hitrimi gibi, tako se lahko osredotoči na posnetke.


Stojalo ima na spodnji strani sredinskega stolpca vzmetno-obešal kavelj, da lahko za večjo stabilnost obesite dodatno težo.


Manfrotto Element Small je idealen za kompaktne sistemske fotoaparate in omogoča enostavno uporabo do 4kg. Aluminijasta kroglična glava omogoča izjemno lahke premike pri nastavitvi slike želenega posnetka in zaklene položaj točno tam kjer to želite. Če vas zanima krajinska fotografija, vas bo prepričalo neodvisno panoramsko zaklepanje glave stojala.


Manfrotto Element Small je na voljo v štirih barvah (črna, modra, siva in rdeča). Priložena je blazinjena vrečka za enostavno shranjevanje in transport.

- barva: siva

- material: aluminij

- 5 segmentov

- zaprta dolžina: 32 cm

- min višina: 36 cm

- max višina (s centralnim stolpcem): 143 cm

- max višina (brez centralnim stolpcem): 127,5 cm

- nosilnost: 4 kg

- teža: 1150 g


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021