BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto Element Traveller Karbon SMALL - MKELES5CF-BH (glava Quick release, torba)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKELES5CF-BH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
158.65€ 186.65€ Brez DDV: 158.65€

Manfrotto Element Traveler Carbon Tripod '' majhen '' s kroglično glavo je idealna izbira za navdušene fotografe, ki iščejo izjemno majhno potovalno stojalo, ki jo odlikujejo zanesljivost, lahkotnost in hitro upravljanje.


Manfrotto Element Traveler Carbon "small" je kompakten in stabilen komplet stojala iz karbona za široko uporabo. Ima največjo delovno višino 143 cm in zaprto dolžino 32 cm, zato je zelo enostaven za prevoz.


Trije različni koti nog in neodvisna ključavnica na vsaki nogi stojala omogočajo izjemno vsestransko poravnavo na skoraj vseh površinah. Z mehanizmom za zaklepanje zasuka lahko fotografi dosežejo popolno poravnavo s hitrimi, gladkimi gibi, vi pa imate svobodo, da se v celoti osredotočite na svoj posnetek.


Majhna teža je ena bistvenih značilnosti potovalnih stojal. Fotografi se zato lahko v celoti zanesejo na vzmetni kavelj na spodnji strani sredinskega stebra, če želimo dodati večjo težo za večjo stabilnost.


Manfrotto Element Traveler Carbon "majhen" je idealen za kompaktne sistemske kamere in z lahkoto prenaša težo do 4 kg. Aluminijasta kroglična glava omogoča izredno gladke premike pri nastavljanju želene slike in opremo varno zaklene točno tam, kjer jo potrebujete. Če ste navdušeni nad fotografiranjem pokrajine, vas bo prepričala neodvisna panoramska ključavnica glave stojala. Zahvaljujoč 360 ° panoramskemu zaslonu omogoča fotografom enostavno in natančno ustvarjanje osupljivih panoramskih posnetkov. Na kroglasto glavo je mogoče pritrditi Arca-Swiss združljivo ploščo za hitro sprostitev z 1/4 '' - 20 vijakom kamere na vrhu, kar zagotavlja, da je oprema vedno v ravnovesju, tudi če uporabljate zoom objektive.


Manfrotto Element Traveler Carbon '' small '' je dobavljen v podloženi torbi, ki obljublja enostaven prevoz in enostavno za shranjevanje.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021