BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto Element MII ALU mobil BT črn - MKELMII4BMBBH (glava Quick release, torba, 4 sek.,MCLAMP,)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKELMII4BMBBH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
152.09€ Brez DDV: 152.09€

Kot nalašč za ljubiteljske fotografe in ambiciozne fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate, CSC, DSLR, pa tudi pametne telefone. Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium v črni barvi je kljub majhni teži izredno stabilen in fotografom, ki uporabljajo pametni telefon in fotoaparat, omogočajo brez težav ali pomislekov preklapljanje iz ene snemalne naprave v drugo glede na njihove potrebe.


Kolekcija Manfrotto Element MII je nastala iz linije izdelkov Element Big. Element MII (kjer "MII" pomeni MADE IN ITALY in MARK 2) ponuja visoko kakovostno, brezhibno konstrukcijo, eleganten dizajn, nekaj senzacionalnih dodatkov in praktične funkcionalnosti. Poleg tega sta priložena priljubljen univerzalen nosilec za pametne telefone in daljinski upravljalnik Bluetooth iz Manfrotta za fantastično ustvarjalno svobodo pri fotografiranju s pametnim telefonom. Manfrotto MCLAMP nosilec pametnemu telefonu omogoča varno držanje in je pritrjena na ženski 1/4“ navoj pritrditve fotoaparata za popolno fotografiranje in video posnetke s pametnim telefonom. Podpira vse pametne telefone do širine 8,4 cm. Tehnologijo Bluetooth® s samo enim gumbom lahko uporabljate do 27,5 m stran od telefona in ne potrebuje aplikacije.


Manfrotto Element MII Mobile BT Aluminium v čeni barvi je izjemno kompakten, lahek in zanesljiv, saj ponuja ne samo vrhunsko konstrukcijo, temveč tudi neprecenljivo funkcionalnost, zaradi česar je idealno, da vašo kreativnost sprosti. V višino doseže do 160 cm, pri pritisku skupaj meri le 42,5 cm in tehta le 1,55 kg.


Manfrotto Element MII aluminij v čeni barvi nosi opremo do 8 kg, zaradi česar je primeren za težje zoom objektive, kjer je za fotografiranje ostrih slik potrebno stabilno stojalo.


Aluminijasta kroglična glava Element MII zagotavlja popolnoma gladke gibe pri poravnavi in nato trdno drži opremo. Glava ima dva neodvisna zapaha, enega z velikim primarnim gumbom za premikanje žoge in enega z manjšim sekundarnim gumbom za 360-stopinjsko vrtenje. Glava je opremljena s kakovostno tehnično polimerno ploščico 200PL-PRO-Light, ki je združljiva z Arca in Manfrotto RC2 glavami. Gumijasti vložki maksimirajo oprijem, tudi pod skrajnimi koti.


Stabilen glavni obroč iz aluminija zagotavlja izjemno stabilnost in zanesljivost pri uporabi. Da bi zmanjšali velikost, domiselni glavni obroč vsebuje patentirani mehanizem za izbiro kota noge, ki omogoča hitro spreminjanje kotov nog za hitro in natančno postavitev fotoaparata.


S sistemom za hitro odvijanje nog in novo ergonomsko vrtljivo ključavnico so noge v nobenem trenutku pritrjene in stojalo lahko hitro nastavite, ne da bi pri tem izgubili pogled na motiv.


Po potrebi lahko fotograf obesi dodatno težo na kljuko na dnu sredinskega stolpca, da poveča stabilnost.


Živahne barve in grafika omogočajo, da je model idealen za vse, ki želijo izraziti svojo individualnost.

Element MII Mobile BT Aluminium črni barve vas spremlja povsod in je vedno enostaven za prevoz, zahvaljujoč priloženi oblazinjeni torbi.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2023