BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto Element MII ALU črn - MKELMII4BK-BH (glava Quick release, torba, 4 sek.)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MKELMII4BK-BH
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
155.54€ Brez DDV: 155.54€

Manfrotto Element MII aluminijasto stojalo črne barve je kot nalašč za ambiciozne ljubiteljske fotografe, ki uporabljajo kompaktne fotoaparate ali DSLR, saj je kljub majhni teži izjemno stabilen.


Kolekcija Manfrotto Element MII je nastala iz linije izdelkov Element Big. Element MII (kjer "MII" pomeni MADE IN ITALY in MARK 2) ponuja visoko kakovostno, brezhibno konstrukcijo, eleganten dizajn, nekaj senzacionalnih dodatkov in praktične funkcionalnosti.

Izjemno kompakten, lahek in zanesljiv aluminij Element MII v črni barvi ponuja ne le vrhunsko konstrukcijo, ampak tudi bistvene funkcionalnosti, zaradi česar je idealna, da omogočite svobodi ustvarjalnosti. V višino doseže do 160 cm, pri pritisku skupaj meri le 42,5 cm in tehta le 1,55 kg.


Manfrotto Element MII aluminijasto stojalo v črni barvi nosi opremo do 8 kg, zaradi česar je primeren za težje zoom objektive, kjer je za fotografiranje ostrih slik potrebno stabilno stojalo.


Aluminijasta kroglična glava Element MII zagotavlja popolnoma gladke gibe pri poravnavi in ​​nato trdno drži opremo. Glava ima dva neodvisna zapaha, enega z velikim primarnim gumbom za premikanje žoge in enega z manjšim sekundarnim gumbom za 360-stopinjsko vrtenje. Glava je opremljena s ploščico 200PL-PRO-Light iz kakovostnega tehničnega polimera, ki je združljiva z Arca in Manfrotto RC2 nosilnima glavama. Gumijasti vložki maksimirajo oprijem, tudi pod skrajnimi koti.


Stabilen glavni obroč iz aluminija zagotavlja izjemno stabilnost in zanesljivost pri uporabi. Da bi zmanjšali velikost, domiselni glavni obroč vsebuje patentirani mehanizem za izbiro kota noge, ki omogoča hitro spreminjanje kotov nog za hitro in natančno postavitev fotoaparata.


S sistemom za hitro odvijanje nog in novo ergonomsko vrtljivo ključavnico so noge v nobenem trenutku pritrjene in stativ lahko hitro nastavite, ne da bi pri tem izgubili pogled na motiv.


Po potrebi lahko fotograf obesi dodatno težo na kljuko na dnu sredinskega stolpca, da poveča stabilnost.


Živahne barve in grafika omogočajo, da je model idealen za vse, ki želijo izraziti svojo individualnost.

Manfrotto Element MII aluminijasto stojalo v črni barvi vas spremlja povsod in je vedno enostaven za prevoz, zahvaljujoč oblazinjeni torbi.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2023