BREZPLAČNA POŠTNINA nad 100 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)
10%
Manfrotto Chroma Key FX ozadje kit zelen - MLBG4301KG (zložljivo ogrodje + tekstilno ozadje 4x2,9m, torba)

Manfrotto Chroma Key FX ozadje kit zelen - MLBG4301KG (zložljivo ogrodje + tekstilno ozadje 4x2,9m, torba)

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MLBG4301KG
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
751.03€ 834.48€ Brez DDV: 751.03€

Komplet za ozadje Chroma Key FX v zeleni barvi podjetja Manfrotto je sestavljen iz treh aluminijastih okvirjev, ki jih je mogoče izredno hitro nastaviti, zelenega zaslona, ki ga je treba pritrditi s sponkami, štirih sponk na tečajih, dveh napenjalnih opor in torba iz blaga.

Manfrotto Chroma Key FX ozadje je univerzalna prenosna rešitev za ozadja Chroma zaslonov, prilagojena najzahtevnejšim producentom digitalne vsebine, video in kinematografije, ki delajo na poti.


Z impresivno skupno velikostjo 4 m širine in 2,9 m višine ter uporabno površino ozadja 11,2 m² (mere Chroma zelenega zaslona: 3,9 x 2,8 m, ozadje Manfrotto Chroma Key FX je največje vsestransko ozadje zelenega zaslona za večkratno uporabo. Zaradi velike površine je idealen za uporabo s širokimi in nizkimi koti kamere ali s premikajočimi se ljudmi, kjer manjša območja preprosto ne zadostujejo. Zaradi praktično neomejene ponovne uporabe kompleta se splača naložba, ki se v primerjavi z modeli, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti, povrne že po eni ali dveh uporabah.


Ta prenosni komplet za ozadje je hitro in enostavno zapakiran v priročno torbo za nošenje. S presenetljivo kompaktno velikostjo pakiranja le 103 x 30 cm in težo le 9,8 kg je ozadje Chroma Key FX izjemno prenosno in zato idealno za spreminjanje ljudi Lokacije snemanja. Trije trdi, a lahki segmenti okvirja iz aluminija so pritrjeni drug na drugega s štirimi sponkami, ozadje Chroma Key FX pa je že nameščeno brez dodatnih opor, tako da odpre zunanji okvir kot krila ali ga nasloni na steno, da se uporabi celotna širina sistema .


V okvir teče elastična vrvica, ki omogoča izjemno hitro sestavljanje in preprečuje izgubo komponent med pakiranjem. Dve napenjalni opori zagotavljata, da je ozadje napeto in zato praktično brez gub, za natančne posnetke na Greenscreen zaslonu in manj napora v postprodukciji. Celoten komplet za ozadje je postavljen v samo desetih minutah, tako da se izgubi malo časa in se lahko osredotoči na prihajajoče posnetke.


Priloženi pokrov Greenscreen zaslona ima inovativen sistem sponk za hitro in enostavno pritrditev neposredno na okvir za gladko in brezhibno ozadje, ki omogoča lahkotne učinke Greenscreen zaslona. Nadomestne obloge v zeleni ali modri barvi so na voljo ločeno, da se odprejo alternativne možnosti, odvisno od scenarija ali motiva, zaradi česar je ta prilagodljiv in vsestranski komplet neprecenljiva osnova za številne različne situacije fotografiranja.


Na voljo v zeleni in modri barvi. Za tiste, ki želijo preklopiti med Bluescreen Chroma Key FX in Greenscreen ozadjem, so prevleke na voljo tudi posamezno.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2021