BREZPLAČNA POŠTNINA nad 30 € (NE velja za daljše predmete) - Ves čas smo dosegljivi na 051/ 653-394
(0)

Manfrotto CHICAGO nahrbtnik 50 - MB-CH-BP-50 ()

  • Proizvajalec: Manfrotto
  • Šifra: MB-CH-BP-50
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Cena z DDV
219.59€ 243.99€ Brez DDV: 219.59€

Manfrotto foto nahrbtnik Chicago Medium je odlična vrhunska transportna rešitev, ki združuje ljubezen do fotografije in urbanega življenjskega sloga z udobjem in funkcionalnim dizajnom.

Ta vsestranski nahrbtnik se brez težav prilagaja različnim potrebam mestnih fotografov: od mestnega vsakdana do photoshoots in izletov med vikendi.

Odstranljivi vložek za foto opremo je izjemno vsestranski: v nekaj sekundah se spremeni iz 100% foto nahrbtnika v 100% Lifestyle nahrbtnika, ker je notranji ovitek fotoaparata odstranljiv in ga lahko nosite kot ramensko torbo, kadar potrebujete samo foto opremo.

Dovolj prostora za DSLR fotoaparate s standardnim zoom objektivom in tremi ali štirimi dodatnimi objektivi, odvisno od velikosti. Poleg tega se DJI OSMO Mobile shrani v posebno Gimbal torbico in shrani v enega od stranskih obloženih žepov.

Zgornji predal je v celoti rezerviran za osebne stvari.

Poleg tega je predal za prenosni računalnik na zadnji strani ločen od glavnega prostora in je dovolj velik za 15“ prenosnik. Če želite nahrbtnik uporabiti kot vsakodnevni nahrbtnik, preprosto odstranite torbico za fotoaparat in je to idealna rešitev za nahrbtnik za vsak dan.

Nič več skrbi glede opreme, saj ima nahrbtnik sistem Slim-Tech Protection System iz Manfrotta, ki ščiti opremo pred udarci.

Zahvaljujoč pritrdilnemu stojalu s tremi različnimi konfiguracijami pritrditve na sprednji strani je potovalno stojalo vedno z vami.

Zunanji raztegljivi žepi z oblogami na obeh straneh so primerni za steklenice pijač ali karkoli, kar bi moralo biti hitro pri roki.

S svojim svežim in urejenim videzom je popoln spremljevalec vseh vsakodnevnih urbanih dogodivščin! Materiali in funkcionalni deli so bili izbrani zelo previdno: Kevlar® tkanina v spodnjem predelu nahrbtnika zagotavlja izjemno zaščito in vzdržljivost, prevlečena tkanina Galaxy®, zaponke Duraflex® in zadrge YKK®.

Celotna zunanja tkanina je obdelana kot vodo-odbojna in ima deževno prevleko za res slabo vreme.


Izdelava in oblikovanje: E-nakupi Skupina
Cumulus.si - Pro Photo Center Kranj © 2020